Επαγγελματική πρόταση all-in-one PC από την Lenovo

lenovo-thinkcentre-a70z

H Lenovo παρουσίασε το ThinkCentre A70z all-in-one PC και το Α58e desktop tower, που απευθύνονται σε επαγγελματίες. Το A70z έχει μια σχετικά μικρή οθόνη 19 ιντσών διαστάσεων 1440x900, επεξεργαστής Intel Celeron ή Core 2 Duo, 500GB σκληρό δίσκο, αντιγραφικό DVD, 6 θύρες USB, 2 ηχεία και προαιρετικά Wi-Fi, webcam και εγκατεστημένο λογισμικό Skype.

Επιπλέον διαφημίζεται για την γρήγορη εκκίνηση και κλείσιμο, είναι λεπτό (μόλις 2,44 ίντσες) και μπορεί να βιδωθεί στον τοίχο για επιπλέον εξοικονόμηση χώρου. Μάλιστα αρκεί να βγάλετε δύο μόλις βίδες για να έχετε πρόσβαση τόσο στον σκληρό δίσκο, όσο και στην RAM. Η τιμή του θα ξεκινά από τα $499 και θα κυκλοφορήσει σύντομα με Windows 7.

Παρόμοια άλλα σε ένα... μεγαλύτερο πακέτο είναι και τα χαρακτηριστικά του A58e desktop: επιλογή ανάμεσα σε Celeron ή Core 2 Duo επεξεργαστή, 2GB μνήμη RAM και σκληρό δίσκο χωρητικότητας 320GB. Η Lenovo ισχυρίζεται ότι το desktop της μειώνει την κατανάλωση ενέργειας κατά 69% τον χρόνο. Η τιμή του ξεκινά από τα $349 και επίσης θα κυκλοφορήσει μέσα στον Νοέμβριο.

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.