Η Apple κυκλοφόρησε το Apple TV 3.0 και το iTunes 9.0.2

150414-apple_tv_3.0_500

Η Apple χθες ανακοίνωσε την έναρξη του λογισμικού Apple TV 3.0, το οποίο προσφέρει ένα ανανεωμένο περιβάλλον χρήστη (user interface) που είναι πλήρως συμβατό με το iTunes LPs και το iTunes Extras. Επίσης διαθέτει το Genius Mixes και υποστηρίζει Internet Radio.

"The new software for Apple TV features a simpler and faster interface that gives you instant access to your favorite content," said Eddy Cue, Apple's vice president of Internet Services. "HD movies and HD TV shows from iTunes have been a huge hit with Apple TV customers, and with Apple TV 3.0 they get great new features including iTunes Extras, Genius Mixes and Internet radio."

Το ξανασχεδιασμένο κεντρικό μενού προσφέρει άμεση πρόσβαση στις πρόσφατες νοικιασμένες/αγορασμένες ταινίες, καθώς και μία μεγάλη ποικιλία από άλλες ταινίες που πιθανόν να θέλετε να δείτε. Το iTunes LPs και το iTunes Extras είναι πλέον διαθέσιμα σε full-screen, προσφέροντας τη καλύτερη δυνατή (μέχρι τώρα) εμπειρία στο θεατή, επιτυγχάνοντας καλύτερη εικόνα και ήχο.

Η προσθήκη του Genius Mixes, ένα feature που πρωτοπαρουσιάστηκε το προηγούμενο μήνα στο iTunes 9, επιτρέπει στους χρήστες να ακούν τις αυτόματα-επιλεγμένες playlists που δημιουργούνται από τις μουσικές βιβλιοθήκες του iTunes, ενώ το λογισμικό του Apple Tv 3.0 περιλαμβάνει υποστήριξη για να ακούτε χιλιάδες ραδιοφωνικούς σταθμούς από το Internet. Ακόμη να πούμε ότι το ανανεωμένο software περιλαμβάνει πρόσθετες βελτιώσεις για την προβολή φωτογραφιών, δίνοντας τη δυνατότητα στο Apple TV να παίρνει φωτογραφίες που βρίσκονται στο iPhoto desktop application της Apple.

Τελειώνοντας να αναφέρω ότι η Apple έβγαλε νέο update για το iTunes (9.0.2), ώστε να υποστηρίζεται από το Apple TV. Ωστόσο σύμφωνα με το PreCentral και σε αυτή την έκδοση του iTunes υπάρχει πρόβλημα με το media syncing του Palm Pre.

[via] [via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.