Xbox 360: Προσφορά μόνο με 1,1 εκατομμύρια δολάρια

x360_signed

Καλά ακούσατε! Ο David Morrill αφού προσπάθησε 3 φορές να προσθέσει το Xbox360 του στο eΒay, τελικά τα κατάφερε, και το Xbox 360 το οποίο φέρει την υπογραφή της Σάρας Πάλιν (Sarah Palin), βρίσκεται επιτέλους σε δημοπρασία με αρχική τιμή τα 1,1 εκατομμύρια δολάρια.

Οπότε, ρωτάτε τι προβλήματα υπήρχαν με την δημοπρασία; Την πρώτη φορά σύμφωνα με τον David, το eBay αφαίρεσε την δημοπρασία με την δικαιολογία ότι δεν υπήρχαν αρκετές πληροφορίες. Την δεύτερη φορά, κάποιος έκανε bid στα 1,1 εκατ. δολάρια, αλλά το PayPal δεν μπορούσε να χειριστεί ένα τέτοιο ποσό. Τέλος αφού πολύ προσεχτικά διάλεξε τον τρόπο πληρωμής, αναθεώρησε το περιεχόμενο, αλλά πρόσθεσε και φωτογραφίες της διαδικασίας της υπογραφής (όπως βλέπετε πιο κάτω), ανέβασε την δημοπρασία η οποία ακόμα τρέχει.

sarah-palin

[via]

Σχολιάστε >
1 σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Μία απάντηση στο “Xbox 360: Προσφορά μόνο με 1,1 εκατομμύρια δολάρια”

  1. [...] ΠΗΓΗ Μοιράσου το με: Καλώς ήλθατε στο μεγαλύτερο φοιτητικό blog! Εάν βρίσκετε την αρθρογραφία μας ενδιαφέρουσα, μπορείτε να εγγραφείτε στο rss feed μας! Καλή περιήγηση!Ρίξτε μία ματιά:10χρονη πούλησε τη γιαγιά της μέσω eBay! (0)Προσκλήσεις Google Wave στο ebay?? (0)«Sex» και «Porn»: Αγαπημένοι όροι αναζήτησης στα παιδιά! (0) [...]