Προβλήματα με τη σειρά Pavilion Elite Desktop της HP

hp-pavilion-elite-m9600-series-core-i7-desktop-pc

Όπως φαίνεται η σειρά Pavilion Elite Desktop της HP αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα σχεδιασμού, καθώς ένα μεγάλο πλήθος χρηστών έχουν γεμίσει το forum της εταιρείας με παράπονα. Μάλιστα ένα thread που αφορά τα Pavilion Elite desktops έχει φτάσει μέχρι στιγμής τις 112 σελίδες με πάνω από 1000 παράπονα. Τα κυριότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι χρήστες είναι “παγώματα” και πολλά BSOD.

Στην αρχή υπήρχε η θεωρία μήπως υπάρχει πρόβλημα με κάποιο συγκεκριμένο configuration, αλλά υπήρξε και ένας χρήστης που αντιμετώπισε τα ίδια προβλήματα με 3 διαφορετικά μηχανήματα που είχαν Core i7 920 και 950 πάνω σε ένα e9150t, καθώς επίσης και ένα e9180t με τον Core i7 975. Ο χρήστης προσπάθησε να επικοινωνήσει με την HP μέσω email, fax και τηλέφωνο. Τελικά όταν του απάντησε κάποιος, ανέφερε ότι η εταιρεία δε γνώριζε κάτι για το πρόβλημα.

Πολλοί υπέθεσαν ότι υπήρχε μάλλον κάποιο πρόβλημα με την motherboard, αλλά μετά από επικοινωνία με την Pegatron (θυγατρική της Asus) τους είπαν να μιλήσουν με την HP. Τελικά μετά από αρκετές ώρες, η HP ανακοίνωσε ότι γνωρίζουν το πρόβλημα και το εξετάζουν για να βρουν μία λύση. Ας ελπίσουμε όλα να πάνε καλά.

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.