Google Chrome 3.0 τώρα και stable

Google-Chrome-Browser-Logo

Ένας χρόνος έχει περάσει από τότε που η Google μπήκε στην αγορά των browser και ήδη έχουμε στα χέρια μας τον Google Chrome 3.0 και μάλιστα σε stable έκδοση! H νέα έκδοση υποστηρίζει θέματα για τον browser σας, πιο εύκολη σε αλλαγές New Tab page, βελτιωμένο Omnibox (το αντίστοιχο της Awesome Bar του Firefox), καλύτερες δυνατότητες HTML5 και καλύτερη V8 μηχανή.

Σύμφωνα με την Google, αυτής της έκδοσης προηγήθηκαν 51 developer, 21 beta και 15 stable αναβαθμίσεις, ενώ 3505 ήταν τα σφάλματα που διορθώθηκαν, κάτι που μεταφράζεται σε 150% ταχύτερο JavaScript από τότε που κυκλοφόρησε ο Chrome, και 25% ταχύτερο από την τελευταία stable έκδοση.

Η  Google δουλεύει πάνω σε μια έκδοση του Chrome και για τους λάτρεις του Mac, που αυτή την στιγμή διατίθεται μόνο για δοκιμές και θα κυκλοφορήσει μέχρι το τέλος του χρόνου. Επίσης η υποστήριξη επεκτάσεων (extensions) δεν θα έρθει για την stable έκδοση του Chrome, παρά μόνο μαζί με την έκδοση 4.

[via]

Σχολιάστε >
3 σχόλια
|
Κατηγορίες:

3 απαντήσεις στο “Google Chrome 3.0 τώρα και stable”

  1. Ο/Η dealsend λέει:

    [..] Η Google δουλεύει πάνω σε μια έκδοση του Chrome και για τους λάτρεις του Mac [..]

    Τα Mac δεν είναι δα και θρησκεία! Χρήστες Mac, νομιζω κολλάει καλύτερα! :-Ρ

  2. Ο/Η Anestis Chatzidiakos λέει:

    Χαχαχαχα ναι! Ήθελα να δώσω έναν πιο ανάλαφρο ύφος! Άλλα καθημερινά συζητώ και συνεργάζομαι με πολλούς χρήστες Mac, και οι περισσότεροι νοιώθουν έτσι! Πίστεψε με...;)

  3. Ο/Η George λέει:

    Προς το παρόν πάντως ο ταχύτερος browser απ' όλους είναι ο Safari.