Η Slim έκδοση διπλασιάζει τις πωλήσεις του PS3

ps3-slim

Η Slim έκδοση της τελευταίας κονσόλας της Sony ήταν πολυαναμενόμενη, και φαίνεται πως τόσο το χρηστικό της μέγεθος όσο και η μειωμένη τιμή της δικαιώνουν την εταιρία, που βλέπει τις πωλήσεις του PS3 να διπλασιάζονται! Στην εβδομάδα από 23 έως 29 Αυγούστου οι πωλήσεις στις ΗΠΑ έφτασαν στις 75931, ενώ την εβδομάδα που προηγήθηκε της κυκλοφορίας του PS3 Slim ήταν μόλις 37167. Μιλάμε δηλαδή για μια αύξηση 104%.

Κάποια καταστήματα αναφέρουν αύξηση των πωλήσεων τους μέχρι και 200% (Amazon), ενώ η μικρότερη αύξηση είναι στο 50%. Το γεγονός ότι πολλά καταστήματα δεν είχαν προμηθευτεί κονσόλες μας κάνει να πιστεύουμε ότι στο μέλλον θα δούμε ακόμα πιο θεαματική αύξηση των πωλήσεων, κάτι που θα πρέπει να χαροποιεί ιδιαίτερα την Sony, αφού είναι κοινό μυστικό ότι το PS3 δεν τα πήγαινε και τόσο καλά.

Σημαντικός, αρνητικός παράγοντας ήταν η υψηλή τιμή της κονσόλας, που πλέον στην Slim έκδοση της στοιχίζει $299, ενώ στην Ελλάδα, όπου υπάρχει μια ιδιαίτερη προσέγγιση της ισοτιμίας ευρώ-δολαρίου (και σε αυτή την περίπτωση), κοστίζει 299 ευρώ.

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.