Commerca σημαίνει ελληνικό eshop content manager

commerca_logo

Τα ηλεκτρονικά καταστήματα στην εποχή μας έχουν αναδειχθεί σε μεγάλο εργαλείο στα χέρια επαγγελματιών, οι οποίοι επιθυμούν την διαφήμιση, προώθηση και πώληση των προϊόντων τους. Ιδιαίτερα αυτή την εποχή και λόγω της οικονομικής κρίσης η ανάπτυξη ηλεκτρονικών καταστημάτων κερδίζει συνεχώς έδαφος, δίνοντας τη δυνατότητα σε κάθε επιχείριση να αποκτήσει το δικό της χώρο στην παγκόσμια αγορά του διαδυκτίου.

Αναζητήσαμε καινοτόμες και αξιόλογες πλατφόρμες στο ελληνικό διαδύκτιο και ανακαλύψαμε το Commerca της εταιρείας impel. To Commerca είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα/πλατφόρμα διαχείρισης ηλεκτρονικού καταστήματος, με πλήθος πρωτοποριακών δυνατοτήτων. Δίνει τη δυνατότητα να στηθεί, να οργανωθεί και να λειτουργήσει ένα πλήρες ηλεκτρονικό κατάστημα.

Το ξεχωρίσαμε για τις πολλές του λειτουργίες, το εύκολο και φιλικό του interface που προσφέρει εύκολη και γρήγορη διαχέιριση, τις τεχνολογίες που χρησιμοποιεί, τη συμβατότητα με web standards όλων των έργων που έχουν υλοποιηθεί «πατώντας» πάνω στο Commerca αλλά και την ιδιαίτερα προσιτή του τιμή που ξεκινά από τα €1600 με ένα κλασσικό layout. Η σελίδα παρουσίασης της πλατφόρμας προσφέρει τη δυνατότητα να “ παίξει” κάποιος με το σύστημα διαχείρισης και να βλέπει τις αλλαγές που κάνει σε ένα demo καταστήματος.

Θετική έκπληξη μας προκάλεσε το γεγονός οτι το Commerca έχει φτιαχθεί, εγκαθίσταται και αναβαθμίζεται στην Ήπειρο και συγκεκριμένα στα Ιωάννινα, κάτι ωστόσο που δεν εμποδίζει την εξάπλωσή του όπως φαίνεται καθώς αρκετά ηλεκτρονικά καταστήματα σε όλη την Ελλάδα «πατάνε» πάνω της!

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.