Βρίσκοντας προσφορές μέσω Twitter

Logo_Beta_v3

Ένα νέο startup έρχεται για να μας δείξει ότι το Twitter είναι χρήσιμο και στο να βρίσκεις προσφορές για αγορές. Πιο συγκεκριμένα το Freezly δεν βρίσκει μόνο προσφορές αλλά και διαγωνισμούς, κουπόνια, ή ακόμα και give-aways (δωρεάν προϊόντα).

Προσωπικά έχω χρησιμοποιήσει το Twitter αρκετές φορές για να βρω προσφορές για προϊόντα. Το Freezly.com όμως φαίνεται να είναι ο πιο εύκολος, γρήγορος αλλά και αποδοτικότερος τρόπος για να το κάνεις.

freezly_ss

Η λειτουργία του μοιάζει πολύ στο TweetMeme, στο οποίο τα εμφανιζόμενα  links εμφανίζονται σύμφωνα με τα retweets που είχαν, αλλά ο αλγόριθμος βρίσκει μόνο tweets σχετικά με προσφορές προϊόντων.

[via]

Σχολιάστε >
1 σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Μία απάντηση στο “Βρίσκοντας προσφορές μέσω Twitter”

  1. Ο/Η Σ.Κ. λέει:

    Ωραίο start up αλλά αναρωτιέμαι γιατί "ρίχνουμε" τόσες πολλές υπηρεσίες στο Twitter όταν το ίδιο δεν προσπαθεί για το επόμενο βήμα. Αρχίζω λοιπόν κι αναρωτιέμαι αν κάποια μέρα θα βουλιάξουν όλα μαζί στη σφαίρα της αδιαφορίας....

    Anyway το άρθρο το έπιασε το techradar, ρίξτε καμιά ψήφο http://www.techradar.gr/internet/briskontas-prosfores-meso-twitter/ και αν έχετε κάποιο άρθρο μπορείτε να το υποβάλετε (θα χαρούμε να το ψηφίσουμε)