Mobiland.gr, τα κινητά απέκτησαν τη δική τους "χώρα"

mobiland

Αν και καλοκαίρι το επιχειρηματικό δαιμόνιο του Έλληνα φαίνεται πως αρνείται να πάει διακοπές και συνεχίζει να παράγει όμορφες προσπάθειες. Το Mobiland.gr αποτελεί το τελευταίο απτό παράδειγμα του παραπάνω συμπεράσματος, καθώς πρόκειται για ένα νέο online media με θέμα τα κινητά τηλέφωνα -κυρίως- και τα gadgets. Η σελίδα ξεκίνησε τη λειτουργία της στα μέσα Ιουλίου από τους γνώριμους, στο κοινό της bloggοσφαιρας, Τάσο Βελιάδη και Γιάννη Καρακατσάνη του Xblog.gr. Ο Τάσος μάλιστα δεν είναι καινούργιος στο χώρο της τεχνολογίας, καθώς εκτός από το Τεχνολογικό κομμάτι του Xblog.gr, στο παρελθόν έχει υπάρξει και Editor του Techblog.gr.

Σύμφωνα με τον Τάσο, ο οποίος είναι ο Head Editor της σελίδας, σκοπός του Mobiland είναι "να ενημερώσει τους χρήστες για τα κινητά τηλέφωνα που κυκλοφορούν ή θα κυκλοφορήσουν στην αγορά. Εκτός από νέα γύρω από τα κινητά τηλέφωνα, ο χρήστης θα βρει αναλυτικά review και previews για τις συσκευές που τον ενδιαφέρουν" ενώ διευκρινίζει πως πρόθεση της συντακτικής ομάδας του Mobiland είναι να παρέχει στους αναγνώστες του site πρωτογενές υλικό και αρκετές αποκλειστικότητες. Τέλος, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η ενότητα "Ρωτήστε τον ειδικό" μέσω της οποίας οι χρήστες της σελίδας μπορούν να υποβάλουν τις ερωτήσεις τους στους συντάκτες της σελίδας σχετικά με το ποία συσκευή ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες τους ή για το πως θα αντιμετωπίσουν κάποιο πρόβλημα που παρουσιάζει το κινητό τους.

Σχολιάστε >
5 σχόλια
|
Κατηγορίες:

5 απαντήσεις στο “Mobiland.gr, τα κινητά απέκτησαν τη δική τους "χώρα"”

  1. Ο/Η Stavros λέει:

    Για δελτια τυπου μπορουμε να πάμε και στο techblob

  2. @Stavros για να υπάρχει μια πλήρης ενημέρωση πρέπει να έχουμε και τα δελτία τύπου που αναφέρουν τις προσφορές των εταιριών, τις συνεργασίες καθώς και τα νέα προγράμματα για συμβόλαια και καρτοκινητά. Όλα αυτά είναι στην κατηγορία Εταιρικά Νέα, το υπόλοιπο κομμάτι του Mobiland.gr δεν είναι με δελτία τύπου. Είναι με δικά μας κείμενα (previews, reviews,) ή ενδιαφέρουσες ειδήσεις από τον κόσμο των κινητών τηλεφώνων τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό!!

  3. Ο/Η Stavros λέει:

    Οκ έχετε και ένα 4% δικό σας χώρο να γραφετε τα αμφιβόλου ποιότητας πονήματα σας.

  4. Ο/Η George λέει:

    Φαίνεται πως αυτό το "4%" κάποιον τον πονάει... :-)