[Review] Με το LG Viewty Smart στην Αγγλία

lg-viewty-smart-main

Όταν τα 3-4 megapixels είναι απλά λίγα για να καλύψουν τις αυξημένες φωτογραφικές σας ανάγκες, τότε ναι, χρειάζεστε το LG Viewty Smart. Ο κορεατικός κολοσσός της LG λάνσαρε τον διάδοχο του Viewty στα τέλη Μαϊου και δείχνει πως ποντάρει πολλά στην ανάγκη των καταναλωτών να τραβούν φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης αλλά και video, όποια στιγμή και αν χρειαστεί.

Για αυτό τον λόγο το LG Viewty Smart "κοιτάει" τον κόσμο μέσα από τα 8 megapixels, με μέγιστο μέγεθος φωτογραφίας στα 3264 x 2448 pixels, ενώ υπάρχει ενσωματωμένο LED Flash για να τραβήξετε φωτογραφίες ακόμα και σε σημεία με χαμηλό φωτισμό. Μια λειτουργιά η οποία πραγματικά αποτελεί must πλέον είναι το A-GPS based geotagging, μέσω της οποίος οι φίλοι σας έχουν τη δυνατότητα να γνωρίζουν σε ποιο ακριβώς σημείο βρισκόσασταν όταν τραβούσατε μια φωτογραφία.

Από πλευράς χώρου το 1,5 GB που έχει σαν εσωτερική μνήμη το Viewty δεν είναι σίγουρα ότι καλύτερο, αν και δεν πρέπει να παραλείψουμε πως μπορείτε να βάλετε τη δική σας microSD μνήμη και να φτάσετε τη χωρητικότητα του κινητού έως και τα 32GB. Στο κομμάτι του design η συσκευή είναι απλά killer. Μια οθόνη 3" σας κοιτάει στα μάτια, η συσκευή δεν έχει καθόλου "περιττά παχάκια" ενώ το ένα και μοναδικό κουμπί που θα δείτε στο μπροστινό μέρος κάνει αυτό που φαντάζεστε, σας πηγαίνει απευθείας στο κεντρικό menu, από όπου και αν βρίσκεστε για extra ευκολία. Αν θέλετε να το αγοράσετε, σας χρειάζονται περίπου 430,00 € και μια επίσκεψη στο κατάστημα ηλεκτρονικών της γειτονιάς σας, καθώς το Viewty Smart είναι ήδη εκεί και σας περιμένει.

lg-viewty-smart-photograph

Χαρακτηριστικά

- 3D S-Class User Interface (UI)
- 7.2Mbps HSDPA και υποστήριξη Wi-Fi
- 8 megapixel κάμερα με ISO 1600 με LED flash
- Intelligent Shot Mode
- WVGA οθόνη
- Α-GPS και Geotagging
- Multi-Face Detection
- Touch Shot
- Art Shot
- Beauty Shot
- Panorama Shot
- Continuous Shot.

Δείγματα φωτογραφιών από το Viewty Smart:

viewty-1 viewty-2

viewty-3

viewty-4

viewty-5

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.