Έργο της Internetq στην Ρωσία για λογαριασμό της Beeline

internetq

Μια από τις μεγαλύτερες καμπάνιες στην Ευρώπη πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία η εταιρία Internetq. Tο έργο αφορούσε τη Ρώσικη εταιρία κινητής τηλεφωνίας Beeline και το παιχνίδι “SMS for a Million”. Η συμμετοχή στο παιχνίδι ήταν παραπάνω απο ικανοποιητική ξεπερνώντας τους  3,4 εκατομμύρια εγγεγραμμένοι χρήστες της Beeline.

Οι συμμετέχοντες  για να λάβουν μέρος στο παιχνίδι έπρεπε να αποστείλουν sms συλλέγοντας με αυτόν τον τρόπο πόντους ώστε να έχουν περισσότερες πιθανότητες να κερδίσουν σε καθημερινή βάση 1.000.000 ρούβλια ($30.455).  Επιπλέον, οι παίχτες είχαν τη δυνατότητα να κερδίζουν κάθε εβδομάδα 2.000.000 ρούβλια ($60.910) καθώς επίσης και να διεκδικήσουν το μεγάλο βραβείο των 30.000.000 ρουβλίων ($913.774).

Η Internetq δραστηριοποιείται στο χώρο των τηλεπικοινωνιών κυρίως με υπηρεσίες μηνυμάτων. Τα τελευταία χρόνια επεκτείνεται σταδιακά και σε αλλους τεχνολογικούς τομείς όπως το social networking (www.akazoo.gr) και την μουσική(www.mpgreek.com). Τέλος η εταιρία συνεργάζεται με πλήθος τηλεπικοινωνιακών οργανισμών όπως μεταξύ άλλων οι AT&T, Cosmote, Orange, TIM, Turkcell, Vodafone, Wind.

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.