Firefox 3.5.1: Βγήκε το update για το επικίνδυνο bug

amo-mascot-250

Η Mozilla έβγαλε σχεδόν άμεσα μία updated έκδοση του Firefox 3.5. Η συγκεκριμένη έκδοση έχει την ονομασία 3.5.1 και καλύπτει το κενό ασφαλείας που βρέθηκε στο Just-in-time (JIT) JavaScript compiler. Το συγκεκριμένο κενό ήταν η αιτία αρκετών επιθέσεων τις τελευταίες μέρες.

Μάλιστα την Τρίτη που μας πέρασε δημοσιοποιήθηκε το exploit code για το συγκεκριμένο vulnerability και δεν ήταν λίγοι οι attackers που εμφανίστηκαν με διάφορα malwares που εκμεταλλεύονταν τη συγκεκριμένη ευπάθεια του Firefox. Ήταν πραγματικά ένας αγώνας δρόμου για την Mozilla, αλλά όπως φαίνεται τα κατάφερε να διορθώσει το bug. Μάλιστα το συγκεκριμένο update διορθώνει και αρκετά προβλήματα σταθερότητας που είχαν εμφανιστεί, όπως επίσης και πιο μικρά προβλήματα ασφάλειας. Όσοι χρήστες έχουν απενεργοποιήσει το automatic updates στον Firefox, μπορούν να πάνε στο "Check for Updates..." που βρίσκεται στη καρτέλα Help, διαφορετικά μπορούν να κατεβάσουν την ανανεωμένη έκδοση από τα παρακάτω links.

Όσοι είχετε απενεργοποιήσει το JIT όπως σας είχαμε συμβουλεύσει προχθές, καλό θα ήταν να το ενεργοποιήσετε ξανά, μετά το install του 3.5.1.

Download: Firefox 3.5.1 for Windows | Mac OS X | Other systems and languages

[via] [via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.