The Hangover

the_hangover

O Doug παντρέυεται την αγαπημένη του σε δύο μέρες και οι καλοί του φίλοι του ετοιμάζουν τι άλλο; Ένα bachelor party! Ποιος προορισμός μπορεί να είναι καλύτερος από το Las Vegas, όπου οι τετραμελής παρέα πηγαίνει για να γιορτάσει τις τελευταίες βραδιές ελευθερίας του. Όταν ξυπνούν το πρωί όμως δεν θυμούνται τίποτα από το προηγούμενο βράδυ! Το δωμάτιο τους είναι ανάστατο, μέσα σε αυτό υπάρχει μια τεράστια τίγρης κι ένα μωρό, ενώ λείπει ο γαμπρός! Συλλέγουν σιγά σιγά τα στοιχεία για να φθάσουν στην λύση του μυστηρίου, έτσι όμως μπλέκονται σε περισσότερες περιπέτειες. Τελικά θα γίνει αυτός ο γάμος; Θα συνέλθουν οι τέσσερις φίλοι από το... hangover;

Η ταινία The Hangover είναι αναμφησβήτητα η έκπληξη του φετινού καλοκαιριού. Σε αυτό έπαιξαν ρόλο οι νέοι και φρέσκοι πρωταγωνιστές αλλά και το από στόμα σε στόμα πλασάρισμα της ταινίας σαν την αντρική εναλλακτική πρόταση στις κατα βάση γυναικοκρατούμενης αντίληψης αισθηματικές κωμωδίες.

Οι αρκετά καλές ερμηνείες των τριών πρωταγωνιστών είναι σίγουρα ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία της ταινίαςκαι σίγουρα από τα καλύτερά της. Ειδικά ο Zach Galifianakis αλλά και οι υπόλοιποι της παρέας πείθουν σαν bachelors που τα έχουν χάσει μετά από την προηγούμενη βραδιά. Σίγουρα αυτό που δεν πείθει ιδιαίτερα ειναι τα ευτράπελα στο οποία υποβάλλονται οι φίλοι και τα οποία έπραξαν χωρίς να έχουν συναίσθηση του τι έκαναν το προηγούμενο βράδυ. Βέβαια το τελευταίο δεν είναι και ο στόχος της ταινίας καθώς το γέλιο που βγαζει, όπως και οι ευφάνταστες ατασθαλίες του bachelor party θα αρέσουν σε όσους πάνε να το δούνε.

Κινηματογραφικά βέβαια μην περιμενετε τίποτα το ιδιαίτερο, τίποτα το καινούριο, τίποτα το ελκυστικό καθώς άλλη μια ταινία βγαίνει από το Hollywood χωρίς να ικανοποιεί τα ποιοτικά standards έστω και στο επίπεδο της κωμωδίας καταστάσεων.

Cinefreaks.gr

Σχολιάστε >
2 σχόλια
|
Κατηγορίες:

2 απαντήσεις στο “The Hangover”

  1. Ο/Η Christos λέει:

    Το είδα εχθές και έκλαιγα από τα γέλια! Είναι μακράν η καλύτερη κωμωδία που έχω δει τελευταία. Ο δε Galifianakis είναι όλα τα λεφτά! Απίστευτη μορφή! Δεν είναι τυχαίο που στην Αμερική όλοι μιλούν γι' αυτόν... Must see!

  2. Ο/Η nmpardakis λέει:

    O Galifianakis ειναι θεός! Ατάκα στην ατάκα το παει! ;-)