Παιχνίδια και στο Twitter

ncb_twitter

Ένα πράγμα που θα έχετε παρατηρήσει στο Away είναι ότι μας αρέσει να μιλάμε για το Twitter, καθώς αποτελεί ένα από τα βασικά μέσα ενημέρωσης μας. Πολλές φορές στο παρελθόν είδαμε ειδήσεις να κάνουν το γύρο του κόσμου μέσω του Twitter πιο γρήγορα από ότι στα μεγάλα ειδησεογραφικά δίκτυα όπως το CNN. Ωστόσο θα πρέπει να ξέρετε ότι το Twitter πέρα από τον χώρο της ενημέρωσης, έχει να προσφέρει και ένα χώρο διασκέδασης.

Δε ξέρω κατά πόσο είναι γνωστό στους Έλληνες φίλους του Twitter, αλλά υπάρχουν αρκετά παιχνίδια που μπορείτε να παίξετε με τους Twitter-friends σας. Βέβαια τα παιχνίδια δεν εμφανίστηκαν έτσι ξαφνικά. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχαν εδώ και αρκετό καιρό , αλλά μέχρι και πριν λίγο καιρό δεν ήταν ότι καλύτερο για να περάσεις την ώρα σου. Όπως ήταν φυσικό όμως εξελίχθηκαν και έχουν πάει πραγματικά σε άλλο επίπεδο. Πλέον υπάρχουν Trivia και RPG's games που έχουν γίνει πλήρως εθιστικά. Εμείς εδώ στο Away θα σας παρουσιάσουμε τα 5 πιο γνωστά σύμφωνα με το Mashable.

Trivia:

trivia-question

Περίπου 1 μήνα πριν, μία εταιρεία με την επωνυμία Trivia140, δημιούργησε το Trivia On Twitter. Αν και υπάρχουν και άλλα παρόμοια παιχνίδια όπως το @PlayTwivia, το ToT είναι ασυναγώνιστο. Αν θέλετε να παίξετε, 3 είναι τα πράγματα που πρέπει να κάνετε:

1. Follow @Trivia
2. Να παρακολουθείτε τις ερωτήσεις
3. Να στέλνετε με reply τις απαντήσεις σας

Το εντυπωσιακό είναι ότι στο παιχνίδι υπάρχουν διάφοροι χορηγοί και οι νικητές στο Trivia παίρνουν "πραγματικά" βραβεία.

Snods:

snods

Το Snods (Social Networks Online Defense Squad) είναι ένα RPG (Role Playing Game) του στυλ "Κλέφτες και Αστυνόμοι". Χρησιμοποιώντας το Twitter account σας μπορείτε να κερδίσετε εικονικά χρήματα, να αναλάβετε διάφορες αποστολές, να συλλάβετε άλλους παίχτες και φυσικά να αυξήσετε τα στατιστικά σας. Η κύρια αποστολή σας είναι να "συλλάβετε" τους most popular χρήστες του Twitter.

Tweefight:

tweefight

Έχετε έναν follower στο Twitter που σας σπάει τα νεύρα; Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να τον προκαλέσετε σε ένα Tweefight. Αυτό που κάνει το συγκεκριμένο Game είναι να υπολογίζει το rank του account σε σύγκριση με το account του enemy σας. Ωστόσο υπάρχουν διάφορα power-ups που μπορούν να αυξήσουν τα στατιστικά σας, αλλά κοστίζουν χρήματα.

140 Mafia:

mafia-140

Το Mafia είναι ένα άλλο Twitter RPG, όπου κάνετε recruit στην ομάδα σας τους φίλους σας στο Twitter, προσπαθώντας να αναλάβετε την ηγεσία στh Twitter Mafia. Είναι ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια στο Twitter.

Spymaster:

safe-houses

Για το τέλος κρατήσαμε το καλύτερο ίσως game στο Twitter, το Spymaster. Είναι αρκετά περίπλοκο και άκρως εθιστικό σα παιχνίδι, και αν θέλετε να ριψοκινδυνέψετε τον ελεύθερο χρόνο σας για αυτό το παιχνίδι, τότε θα πρέπει να διαβάσετε το Spymaster Twitter Game: The Complete Guide (από το Mashable)για να καταλάβετε πως παίζεται. Αυτό το παιχνίδι έχει τα πάντα από κατασκόπους που ανεβαίνουν levels μέχρι είκονικά λεφτά και έχει καταφέρει να γίνει το πρότυπο των Twitter Games. Σίγουρα ένα παιχνίδι που θα βοηθήσει στη μακροζωία του Twitter.

[via] [via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.