O client της Seesmic μοιάζει με το Gmail

seesmic4

Όπως σας είχαμε αναφέρει πριν από δύο μήνες περίπου η Seesmic ετοίμαζε έναν νέο client, που θα μπορούσε να λειτουργεί τόσο για το Twitter όσο και για το Facebook. To TechCrunch είχε την ευκαιρία να τον δοκιμάσει και οι πρώτες εντυπώσεις είναι αρκετά θετικές. Μάλιστα είναι χαρακτηριστικό το user interface, το οποίο μοιάζει με εκείνο του Gmail. Πρόκειται για έναν browser client, αρκετά απλό και εύκολο στην χρήση, που μοιάζει με τον desktop client και προς το παρόν δεν υποστηρίζει την διαχείριση του λογαριασμού του Facebook, δυνατότητα που όμως θα προστεθεί πολύ σύντομα.

Ο client εκτός των άλλων προσφέρει αμφίδρομη επικοινωνία, αφού εμφανίζονται τόσο τα status updates των επαφών του κάθε χρήστη άλλα εκείνος μπορεί φυσικά να ανανεώσει και το δικό του.  Επίσης δίνεται η δυνατότητα εμφάνισης σε μονή στήλη ή σε περισσότερες, όπως και αλλαγής του μεγέθους των στηλών, άλλα και συντομεύσεις που συμβάλλουν στην ευχρηστία του.

Ο Loic Le Meur, που είναι ο developer της εφαρμογής δήλωσε πως σύντομα θα είναι έτοιμη και μια έκδοση κατάλληλη για iPhone. Αυτή η κίνηση, δηλαδή η λειτουργία του client σε web, desktop άλλα και σε smartphones, είναι παραπάνω από απαραίτητη ώστε αυτός να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των δημιουργών του, σε μια αγορά πολύ δύσκολη με αρκετές παρόμοιες εφαρμογές που διεκδικούν την εμπιστοσύνη των χρηστών.

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.