Μεγάλη άνοδος του Bing από τον πρώτο μόλις μήνα

3601726536_44ec098436

Το Bing έχει μόλις ένα μήνα που λειτουργεί και φαίνεται ότι τα πάει πολύ καλά. Ήδη η μηχανή αναζήτησης της Microsoft έχει καταφέρει να ξεπεράσει σε επισκεψιμότητα πολλά μεγάλα sites, όπως το CNN και το Twitter. Σύμφωνα με το Compete.com βρίσκεται στη 13η θέση των most visited sites με 49,7 εκατομμύρια μοναδικούς επισκέπτες μόλις το πρώτο μήνα λειτουργίας του. Όπως μπορείτε να δείτε και στον παρακάτω πίνακα, τα sites που ξεπέρασε το Bing μέσα στον Ιούνιο είναι το Twitter.com (με 23 εκατομμύρια μοναδικούς χρήστες), το CNN.com (28,54 εκατομ.), και το Digg.com (με 38,96 εκατ.). Βέβαια πρέπει να σημειώσουμε ότι το Compete.comδεν είναι και απόλυτα αντικειμενική πηγή, καθώς τα νούμερα αυτά αφορούν του Αμερικανούς χρήστες του internet, μιας και το συγκεκριμένο site δε κάνει track διεθνής επισκέψεις.

large-compete

Βλέποντας αυτά τα στοιχεία, το Bing χρειάζεται να νικήσει μόλις 12 sites ακόμα για να ανέβει στην κορυφή (τουλάχιστον για την Αμερική), αλλά σίγουρα βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο. Το αστείο είναι ότι ένα από τα 12 αυτά sites είναι και το Live.com (79,4 εκατομ.), δηλαδή ο προκάτοχος του. Βέβαια αυτό δικαιολογείται μιας και το Live.com έχει αρκετές υπηρεσίες όπως το hotmail. Το σίγουρο είναι πάντως ότι έχει να κάνει πολύ δρόμο ακόμα, ώστε η Google να αρχίσει να ανησυχεί.

[via] [via]

Σχολιάστε >
5 σχόλια
|
Κατηγορίες:

5 απαντήσεις στο “Μεγάλη άνοδος του Bing από τον πρώτο μόλις μήνα”

  1. Ο/Η kostas λέει:

    Na kano mia erotisi poses anazitiseis exei?

    kai ti diafora exei apo tis alles upiresie (sto poso ton anazitiseon)

  2. [...] Away.gr Μοιράσου το με: Ρίξτε μία ματιά:Ο Michael Jackson, «σκότωσε» το internet! (4)Spezify: Άλλη μία μηχανή αναζήτησης; (0)Bing: Η απάντηση της Microsoft στο Google! (0) Tags: Bing, CNN, Compete.com, Digg, google, microsoft, top sites, twitter, Windows Live Personalized Experience, μηχανές αναζήτησης [...]

  3. Ο/Η Anargyros Chaliotis λέει:

    Να πω την αλήθεια δε κατάλαβα την ερώτηση σου. Τι εννοείς πόσες αναζητήσεις έχει;