Away Mobile Edition, ενημέρωση παντού!

img_0010

Ας είμαστε ειλικρινείς, δεν έχουμε ψευδαισθήσεις ότι θα περάσετε τον 15 Αύγουστο σας μπροστά σε μια οθόνη υπολογιστή παίζοντας με το facebook, το Twitter και διαβάζοντας Away. Σε ένα μήνα και κάτι από τώρα η Αθήνα θα έχει αδειάσει εντελώς, όλοι θα βρίσκονται στις παραλίες και θα απολαμβάνουν την θάλασσα και τις διακοπές τους. Για αυτό το λόγο πιστεύουμε πως θα βρείτε ιδιαίτερα χρήσιμο το Away Mobile Edition, την ειδική έκδοση του Away για το iPhone 3GS και το iPod Touch! Από εδώ και πέρα, κάθε φορά που θα μπαίνετε στο Away μέσα από το iPhone η σελίδα μας θα αναγνωρίζει τη συσκευή σας και θα φορτώνει αυτόματα την Mobile έκδοση του Away.

img_0011

Όπως μπορείτε να δείτε και στις εικόνες, η Mobile έκδοση δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τη κανονική μας όσο αφορά τη ροή πληροφοριών, καθώς η αρχική της σελίδα παρουσιάζει όλα τα τελευταία άρθρα μας, τον αριθμό των σχολίων που έχει κάθε άρθρο, τα tags με τα οποία έχει χαρακτηριστεί ένα post καθώς και τον Editor ο οποίος το έγραψε. Away Mobile Edition και καλή παραλία λοιπόν!

* H υπηρεσία είναι διαθέσιμη επίσης για συσκευές Blackberry Storm και Google Android (π.χ HTC Magic).

[thanks nmpardakis]

Σχολιάστε >
2 σχόλια
|
Κατηγορίες:

2 απαντήσεις στο “Away Mobile Edition, ενημέρωση παντού!”

  1. Ο/Η Τεμπέλης λέει:

    Εν τω μεταξύ μου φαίνεται οτι δεν έχεις κοιτάξει το θέμα που είχαμε συζητήσει και παλαιότερα. Οτι οι διαφημίσεις google στο πάνω μέρος πέφτουν ΠΑΝΩ στο λογότυπο away.

    Μου είχες πει οτι ίσως φταίει η ανάλυση οθόνης μου. Η δική μου γνώμη είναι οτι εσείς το έχετε τεστάρει σε ευρεία (wide) οθόνη.

    Θα μου πείς τώρα ΠΟΙΟΣ έχει πια συμβατική οθόνη; Θα σου πώ: αρκετοί οικιακοί χρήστες και σχεδόν η πλειονότητα των γραφείων ;)

    Υ.Γ: Θα προτιμούσα μικρότερο λογότυπο και πιο ''ζωντανά'' χρώματα σε σχέση με το γκρι. Η επιλογή βέβαια είναι δική σου...

  2. Ο/Η aritoni λέει:

    Πολύ καλο! Θα το χρησιμοποιήσω και εγώ στο soukou.gr