Προβλήματα υπερθέρμανσης στο νέο iPhone 3GS

3610086842_fcbb51dd71

Μετά από ένα εκατομμύριο συσκευές που πουλήθηκαν στις πρώτες μέρες διάθεσης, τα προβλήματα για το πολυαναμενόμενο νέο iPhone 3GS έκαναν την εμφάνιση τους. Συγκεκριμένα χρήστες της συσκευής παρατήρησαν υπερθέρμανση στην περιοχή της μπαταρίας ιδιαίτερα μετά από χρήση του ενσωματωμένου GPS και την εκτέλεση παιχνιδιών. Τα παράπονα αναφέρονται σε διάφορα forums όπως και στο επίσημο topic στο site της Apple. Το συγκεκριμένο πρόβλημα είναι έντονα εμφανές στις λευκές συσκευές που αποκτούν μια εντυπωσιακή ροζ(!) απόχρωση. Μερικές φωτογραφίες χρηστών από τα "αναμμένα" τηλέφωνα θα βρείτε εδώ.

[via]

Σχολιάστε >
3 σχόλια
|
Κατηγορίες:

3 απαντήσεις στο “Προβλήματα υπερθέρμανσης στο νέο iPhone 3GS”

  1. Ο/Η angel λέει:

    ας δοκιμάσει κάποιος και στο iphone 3g να μιλήσει μέσω wifi από skype, και αυτό το ίδιο κάνει υπερθερμαίνετε απίστευτα. το ίδιο και με παιχνίδια. Οποτε δε μου κάνει καμία εντύπωση...

  2. Ο/Η George Argyrakis λέει:

    @angel
    Τέτοια προβλήματα υπάρχουν σε αρκετές συσκευές. Ωστόσο μεγαλύτερη εντύπωση κάνει το timing που εμφανίστηκε το πρόβλημα. Δεν είναι και ότι καλύτερο για την εταιρία να πουλά 1 εκατ. συσκευές σε 3 μέρες και μέσα στις πρώτες ημέρες κυκλοφορίας να εμφανίζονται προβλήματα. Υπενθυμίζω ότι το νέο i-phone όπως και το παλιό αποτελούν την ναυαρχίδα της Apple που αποσκοπεί σε εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως.

    Αναμένουμε την επίσημη εκδοχή της εταιρίας. Αν υπάρξει ποτέ.

  3. Ο/Η CyberCr33p λέει:

    Και το 3G ανεβάζει θερμοκρασία ύστερα από αρκετή χρήση σε παιχνίδια. Βέβαια όχι σε επίπεδο να γίνει ενοχλητικό.