Το Palm Pre πούλησε 300.000 κομμάτια μέσα στον Ιούνη

3195165019_9e50a460bf_o

Χωρίς κάποιο επίσημο στοιχείο, η Sprint αναφέρει ότι το Palm Pre smartphone το οποίο άρχισε να πωλείτε στις αρχές του Ιουνίου, έκανε ρεκόρ πωλήσεων από τη πρώτη κιόλας μέρα. Από την άλλη μεριά, η Palm το μόνο που λέει είναι ότι οι πωλήσεις πάνε καλά και αυξάνονται με τον καιρό. Η αλήθεια είναι ότι η συσκευή είναι πολύ καλή, αλλά κάποιο επίσημο στοιχείο πέρα από τις εκτιμήσεις των αναλυτών δεν υπάρχει. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του τελευταίου αναλυτή, Edward Snyder που έγραψε στο Charter Equity Research, αναφέρει ότι σύμφωνα με κάποιες πηγές του, η Palm μέχρι και το τέλος του Ιούνη είχε πουλήσει 300.000 τηλέφωνα και ακόμα έχει αρκετές παραγγελίες που δεν έχει ολοκληρώσει.

Η εταιρεία μπορεί να παράγει 15.000 smartphones τη μέρα και θέλει μέχρι και το Σεπτέμβρη να έχει πουλήσει πάνω από 1.000.000 συσκευές. Αυτό βέβαια μπορεί να μη φαίνεται εντυπωσιακό σε σύγκριση με την Apple που πούλησε 1 εκατομμύριο συσκευές το πρώτες τρεις μέρες κυκλοφορίας του iPhone 3GS, αλλά η Palm είναι αρκετά ευχαριστημένη.

[via] [via]

Σχολιάστε >
2 σχόλια
|
Κατηγορίες:

2 απαντήσεις στο “Το Palm Pre πούλησε 300.000 κομμάτια μέσα στον Ιούνη”

  1. Ο/Η Kostas λέει:

    Signomi den upotithete oti to palm pre itan to sigouro iphone killer?

    diladi osa upothikan telika pali den eginan...

  2. Ο/Η Anargyros Chaliotis λέει:

    Τι εννοείς όσα υπόθηκαν δεν έγιναν; Όσο για το Palm Pre αν θα ήταν ή όχι το iPhone killer...είναι λίγο περίπλοκο. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες, πρώτον το Palm Pre δεν είναι ακόμη διαθέσιμο σε όλες τις χώρες. Δεύτερον iPhone Killer από ποια άποψη; Από δυνατότητες σε σύγκριση με το iPhone 3G, το Palm Pre είναι αρκετά αξιόλογο και δυνατό smartphone. Τώρα σε σύγκριση με το iPhone 3GS δε μπορώ να εκφέρω γνώμη ακόμα. iPhone Killer από άποψη πωλήσεων πάντως είναι δύσκολο, εξάλου μη ξεχνάς ότι το η Apple πουλάει και ένα design που αρέσει στο κόσμο...και ας μη μιλήσουμε καλύτερα για τις διαφημίσεις :p