Στα $45-55 η Starter Edition των Windows 7

windows71

Στα 45 με 55 δολάρια θα είναι η τιμή της Starter Edition για τα Windows 7, της έκδοσης δηλαδή που θα χρησιμοποιούν κατά κύριο λόγο τα netbooks. Από μόνο του αυτός δεν σημαίνει κάτι, άλλα αρκεί να σκεφτούμε ότι πρόκειται για την τριπλάσια τιμή από εκείνη των Windows XP ($15 για netbooks). Ήδη πολλοί προμηθευτές βρίσκονται σε συζητήσεις με την Microsoft για να μειώσει την τιμή, η οποία διαμορφώνει και τις τιμές στις οποίες θα κυκλοφορήσουν και οι υπόλοιπες εκδόσεις των Windows 7, τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Από την μία είναι λογικό το νέο λειτουργικό της εταιρίας να είναι αρκετά ακριβότερο σε σχέση με το παλαιότερο, όμως ένας από τους σημαντικότερους λόγους που αυτό επικράτησε των Linux διανομών, όσον αφορά τα netbooks, ήταν η μικρή τιμή του. Όμως τώρα αυτό το πλεονέκτημα χάνεται και δεν ξέρουμε κατά πόσο netbooks που θα τρέχουν το νέο λειτουργικό, θα γνωρίσουν μεγάλη επιτυχία.

[via]

Σχολιάστε >
1 σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Μία απάντηση στο “Στα $45-55 η Starter Edition των Windows 7”

  1. [...] Away.gr Μοιράσου το με: Ρίξτε μία ματιά:Τα βρήκαν Microsoft και ASUS, δύσκολοι καιροί για Linux…!! (0)Windows 7: Πάνω από 8 στις 10 επιχειρήσεις δε θα τα εγκαταστήσουν άμεσα (0)Windows 7 – Μέσα στο 2009 (0) Tags: linux, microsoft, Microsoft Windows, Netbook, Operating system, windows 7, Windows 7 starter [...]