Cosmote HTC Magic με Android

htc-magic-cosmote

Όταν το περασμένο Φεβρουάριο η Vodafone παρουσίασε το HTC Magic με λειτουργικό Android ήμασταν αρκετά βέβαιοι πως η ελληνική θυγατρική της θα φέρει την συσκευή και στη χώρα μας. Τελικά, περίπου τέσσερις μήνες μετά μαθαίνουμε πως η Cosmote έχει εξασφαλίσει τα, αποκλειστικά προς το παρόν, δικαιώματα της συσκευής, η οποία κάνει ντεμπούτο σήμερα, Δευτέρα 15 Ιουνίου 2009 στον Γερμανό ή το OTEShop της γειτονίας σας στα €99 σε πρόγραμμα συμβολαίου.

Από τη πρώτη κιόλας παρουσίαση της συσκευής σας είχαμε αναφέρει "το αρκετά ενδιαφέρον design του παρατηρούμε την touch screen των 3,2 ιντσών και το trackball navigator (πολλοί το αποκαλούν και… joystick), άλλα δεν υπάρχει slide out QWERTY πληκτρολόγιο. Επίσης διαθέτει κάμερα 3.2ΜΡ με δυνατότητα λήψης βίντεο, HSDPA/WCDMA και Wi-Fi συνδεσιμότητα, Bluetooth, GPS και φυσικά ανανεωμένη έκδοση Google Android."

Πάντως το site της Cosmote δεν έχει μέχρι αυτή τη στιγμή κάποια πληροφορία ή καταχώρηση για τη συσκευή.

Σχολιάστε >
3 σχόλια
|
Κατηγορίες:

3 απαντήσεις στο “Cosmote HTC Magic με Android”

  1. Ο/Η mat λέει:

    Και η Vodafone θα το φέρει, το διαφημίζει στην τηλεόραση περισσότερο καιρό. Το ίδιο συμβαίνει με το HTC Diamond 2 που η Wind το διαφημίζει ως αποκλειστικό ενώ το έχει ήδη η Vodafone. Μπείτε στο site της Vodafone...