LG LH5000: Το design

lg-lh5000-lcd

Ο διαγωνισμός της LG LH 5000 έχει ήδη ξεκινήσει και νομίζουμε πως είναι καιρός να σας μιλήσουμε για την σιλουέτα της "μαύρης κυρίας" στο post που ακολουθεί. Φυσικά μπορείτε να ανατρέξετε και στο πρώτο μας -αναλυτικό- review για την τηλεόραση.

Η LG LH5000 είναι το αξεσουάρ που έλειπε από το μινιμαλιστικό σας σαλόνι. Φανταστείτε. Μαύροι τοίχοι, λευκά έπιπλα (ή το αντίθετο) και μέσα σε όλα αυτά τα ασπρόμαυρα η εξίσου μινιμαλιστική τηλεόραση. Παρ’ όλη την αυστηρή κομψότητα της ταιριάζει σε όλα τα είδη σαλονιών, εφαρμόζοντας με κάθε κουλτουριάρικο ή κιτς γούστο.

Είτε το σαλόνι σας μοιάζει με πίνακα του Βαν Γκόγκ, μαζί με όλα τα ηλιοτρόπια, τους εφιάλτες του Νταλί (κάψτε λίγο τις άκρες για να παραμορφωθεί το σχήμα), δίπλα στα γλυπτά του Μαξ Ερνστ, τις αφίσες του Alice Cooper, ή το απόλυτο όνειρο της απλής νοικοκυράς (χαλιά στο πάτωμα, χαλιά στους τοίχους), η LH5000 πάει παντού ακόμα και αν χρειαστεί ένα παραπάνω σεμεδάκι. Η μαύρη λάμψη που εκπέμπει την κάνει να μοιάζει με ένα κομψό μπιμπελό. Το ψυχρό μαύρο σπάνε ελαφρά γαλάζια τμήματα που διατρέχουν τη συσκευή από πλευρά σε πλευρά.

lg-lh5000-00

Η περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση που δείχνουν οι εταιρίες τα τελευταία χρόνια εφαρμόζεται στην LH5000 με την χρήση του Smart Energy Saving Plus, το οποίο μπορεί να μειώσει την ενεργειακή της κατανάλωση κατά 70%. Αυτό επιτυγχάνεται με την λειτουργία Intelligent Sensor, το οποίο αναλύει το φως που υπάρχει σε ένα δωμάτιο και ρυθμίζει το backlight της οθόνης. Επίσης μειώνει την κούραση που θα αισθάνεστε στα μάτια μετά από τις αμέτρητες ώρες που θα ξοδέψετε κοιτώντας την.

lg-lh5000-01

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.