NimbleKit: Δημιουργώντας εφαρμογές στο iPhone με HTML & JavaScript

nimblekit

Εάν θέλετε πολύ να φτιάξετε εφαρμογές για το iPhone σας και θυμάστε κάτι απο HTML ή JavaScript που μάθατε πριν χρόνια στο σχολείο.... είσαστε τυχεροί! Δεν χρειάζεται να γνωρίζετε καθόλου Objective-C, καθώς το NimbleKit προσφέρει την δυνατότητα να γράψετε εφαρμογές για το iPhone με JavaScript & HTML!

Το NimbleKit προσφέρει συναρτήσεις για να προσθέσετε κουμπιά, μπάρες προόδου, κείμενο, και άλλα γραφικά αντικείμενα προγραμματιστικά. Μπορείτε επίσης να κάνετε και μορφοποίηση μέσω HTML. Υπάρχουν έτοιμες συναρτήσεις για την αναπαραγωγή ροών (streams) αρχείων ήχου και ανάγνωση των επαφών ή ακόμα διαχείρισή αρχείων. Η δοκιμαστική έκδοση του Kit διατίθεται σχεδόν χωρίς περιορισμούς πέραν του ότι δεν επιτρέπει την εκτέλεση της εφαρμογής στο iPhone. Εφαρμογές που δημιουργείτε όμως μπορείτε να τις δοκιμάσετε όσο θέλετε στον Simulator πριν αγοράσετε το Kit .

Όπως ανέφερα το NimbleKit είναι διαθέσιμο σε δοκιμαστική έκδοση με πλήρες δυνατότητες. Θα χρειαστείτε το Xcode εγκατεστημένο μαζί με το iPhone SDK και θα πρέπει να είσαστε εγεγγραμένοι developer για να προσθέσετε μια εφαρμογή στο App Store.

Το NimbleKit κοστίζει 99$, και με μία άδεια μπορείτε να δημιουργήσετε όσες εαφαρμογές θέλετε.

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.