TwitDoc: Μοιραστείτε έγγραφα απο το Twitter!

twitdoc_logo

Το Twitter γίνεται γρήγορα ένα μέρος για ανταλλαγή διαφόρων αρχείων , παρόλο που στην πραγματικότητα ... δεν παρέχει τέτοια λειτουργία. Τελευταία λοιπόν έχουν εμφανιστεί διάφορες υπηρεσίες που κάνουν ακριβώς αυτό. Επιτρέπουν δηλαδή τον διαμοιρασμό διαφόρων τύπων αρχείων όπως εικόνες, μουσική και video μέσω του Twitter.

Πρόσφατα έκανε την εμφάνισή του λοιπόν και το TwitDoc, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες του Twitter να προσθέτουν και έγγραφα στα tweets τους, όπως PDF, έγγραφα του Μicrosoft Office, και διάφορα άλλα αρχεία εγγράφων. Η ιστοσελίδα του TwitDoc βασίζετε στο γνωστό Scirbd για διαμοιρασμό εγγράφων , με αποτέλεσμα η διαδικασία να είναι απίστευτα ανώδυνη - για να στείλεις ένα έγγραφο δεν χρειάζεται να είσαι εγγεγραμμένος στην υπηρεσία, και ο χρόνος για να "ανεβεί" το αρχείο είναι συνήθως μικρότερος από 20 δευτερόλεπτα. Για να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία το μόνο που χρειάζεται είναι το username/password του λογαριασμού σας στο Twitter, το αρχείο που θέλετε να ανεβάσετε, και κάποιο κείμενο που θα θέλατε να εμφανιστεί μαζί με τον σύνδεσμο του αρχείου.

Είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο, αλλά υπάρχουν αμφιβολίες για το πόσο θα διάσημο θα γίνει, ειδικά σε σύγκριση με το TwitPic, μιας και ο περισσότερος κόσμος πολύ απλά δεν έχει τόσα έγγραφα που θα ήθελε να τα μοιράσει μέσω Twitter.

Παρόλα αυτά θα ήταν σίγουρα χρήσιμο σε περίπτωση που θέλαμε να μοιραστούμε κάποιες έρευνες που βρίσκουμε ενδιαφέρουσες ή κάποια έγγραφα τα οποία εάν συμπιεστούν δε θα ήταν αναγνώσιμα.

[via]

Σχολιάστε >
1 σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Μία απάντηση στο “TwitDoc: Μοιραστείτε έγγραφα απο το Twitter!”

  1. Ο/Η 27556 λέει:

    μπραβο