GGD No9: Paul Walsh - Ο Bono των Startups!

paul-walsh

Τα τελευταία τρία χρόνια της ζωής μου περνάω τους χειμώνες μου στην Αγγλία και όπως είναι φυσιολογικό διαβάζω μερικά βρετανικά blogs τα οποία ασχολούνται με την startup σκηνή του "Νησιού". Ένα από τα πρώτα ονόματα που ξεχώρισα ήταν αυτό του Paul Walsh, ο οποίος εδώ και 15 περίπου χρόνια ασχολείται ενεργά με το Web και τις επιχειρήσεις. Πολλά και διαφορετικά επιτυχημένα projects όπως το Open Soho και η Segala, αρκετές συνεργασίες με μεγάλες εταιρίες όπως η O2, η Vodafone και η Orange, συμμετοχή σε διοικητικά συμβούλια και μια επιτυχημένη αλυσίδα εστιατορίων στο Δουβλίνο συνθέτουν -σε πολύ- γενικές γραμμές την ιστορία του Paul Walsh ο οποίος αυτή τη Τρίτη θα βρίσκεται στην Ελλάδα για την 9η συνάντηση των Girl Geek Dinners. Λίγο πριν ανέβει στην σκηνή ο Paul, η Πηνελόπη Καπνουλά του fashionarchitect.blogspot.com θα μιλήσει για το πως συνδύασε την μεγάλη της αγάπη, την μόδα, με το Blogging.

Δηλώστε συμμετοχή: facebook event

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Πού: Microsoft Innovation Center, Βασιλίσσης Σοφίας 103 Αθήνα.

Πότε: την Τρίτη 28 Απριλίου, στις 18.00.

Ποιοί και τι:
18.00-18.30: Προσέλευση.
18.30-18.35: Καλωσόρισμα στο 9ο Girl Geek Dinner από τη Δέσποινα Μπακιρτζή.
18.35-18.50: fashionarchitect.blogspot.com μία νέα κοπέλλα, η Πηνελόπη Καπνουλά, θα μας πει πώς συνδύασε το blogging με την μεγάλη της αγάπη, τη μόδα, και πώς κατάφερε μέσα από το blog της, να ασχολείται πλέον επαγγελματικά με αυτό που αγαπάει πιο πολύ, να γράφει για την μόδα.
18.50-19.30: Μία διάσημη, διεθνή και πολυτάλαντη προσωπικότητα του Internet, φιλοξενεί - για άλλη μία φορά - το 9ο Girl Geek Dinner. Ο Ιρλανδός Paul Walsh, γνωστός εδώ και 15 χρόνια για τον ρόλο του στην επιτυχία διαφόρων start-ups, σε Ευρώπη και Ασία, έρχεται στην Αθήνα για να μιλήσει για την πορεία του από την AOL μέχρι σήμερα και για να μοιραστεί με το κοινό των GGDs τις εμπειρίες του, που τον οδήγησαν είτε σε επαγγελματικές επιτυχίες, είτε σε αποτυχίες.
Vodafone, O2, Orange, CMG και ADC Metrica είναι μόνο μερικές από τις εταιρείες στις οποίες εργάστηκε με μεγάλη επιτυχία, πριν ιδρύσει την Segala, μία από τις πιο γνωστές εταιρείες στον τομέα δοκιμής και πιστοποίησης των Web standards. Επίσης, διοργανώνει ένα από τα πιο γνωστά events για networking στο Λονδίνο, το Open Soho, τα εισιτήρια του οποίου γίνονται ανάρπαστα και εξαντλούνται μέσα σε λίγες ώρες από τη στιγμή, που αρχίζει η διάθεσή τους.
Παράλληλα με την επιχειρηματική του δραστηριότητα, εργάζεται ως σύμβουλος στο Βρετανικό Συμβούλιο, το Quick.tv, το Newspepper και την 3 Dynamics, ενώ κάνει consulting σε εταιρείες με διεθνή παρουσία για τους σωστούς τρόπους χρήσης του web 2.0, προκειμένου να αποκτήσουν καλύτερη σχέση με τους καταναλωτές. Το πιο πρόσφατο project του είναι το Wubud - μία mobile social networking εφαρμογή.
Από το 2006 έως το 2008, διετέλεσε πρόεδρος του British Interactive Media Association (BIMA), που έχει ως στόχο, τη στήριξη της δημιουργικότητας στις ψηφιακές τεχνολογίες. Τέλος, είναι συνιδιοκτήτης των βραβευμένων από τη Michelin εστιατορίων Jaipur, στο Δουβλίνο.
H ομιλία του Paul Walsh θα βασιστεί και στις ερωτήσεις των συμμετεχόντων, τις οποίες μπορείτε να στέλνετε εδώ μέσα από τα comments σας ή στο info@ggd.gr, ή στο twitter (http://twitter.com) βάζοντας μπροστά το @girlgeekdinners!
19.30-19.40: Ten Minutes Pitching: η Βίκη Κολοβού (www.netwire.gr) θα μιλήσει για την σωστή χρήση του internet, προκειμένου να έχουμε μια επιτυχημένη προβολή και προώθηση του επαγγελματικού μας προφίλ.
19.40-20.30: Dinner, Drinks και... απεριόριστο networking!

Οι συμμετέχοντες:
Κατά βάση γυναίκες, αλλά και άνδρες (προτιμούμε να συνοδεύονται από γυναίκα), maximum μέχρι 100 συμμετέχοντες.

Κόστος συμμετοχής: ΔΩΡΕΑΝ
Dress code: be yourself :-)

Ο στόχος:
το networking γυναικών και η ενημέρωσή τους για τις νέες τεχνολογίες, τις καινοτομίες, το Internet και η διάδοση νέων, φρέσκων ιδεών και οραμάτων!

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.