Samsung i8910 Omnia HD Video Preview

 

Μόλις δύο μήνες πριν την επίσημη κυκλοφορία του το Samsung Omnia HD μας αποκαλύπτεται πλήρως μέσα από το Hands On του PhoneArena.com. Θυμίζουμε πως το συγκεκριμένο τηλέφωνο θα είναι το πρώτο κινητό με δυνατότητα εγγραφής video σε HD ποιότητα ενώ θα φέρει μια οθόνη μεγέθους 3.7 ιντσών και ανάλυσης 360×640 pixels, ιδανική για παρακολούθηση ταινιών στο δρόμο. Η τιμή του αναμένεται να είναι γύρω στα 400 Ευρώ.

[via]

Σχολιάστε >
4 σχόλια
|
Κατηγορίες:

4 απαντήσεις στο “Samsung i8910 Omnia HD Video Preview”

  1. Ο/Η Τεμπέλης λέει:

    Τι γίνεται; Στις startup δεν κάνουν απεργία. Άρε ευλογημένε καπιταλισμέ, τα πάντα έχεις προβλέψει.

  2. Ο/Η Dimitris Kalavros-Gousiou λέει:

    @Τεμπέλης

    :) Δεν καταλαβαίνουμε από απεργίες εμείς!

  3. Ο/Η Τεμπέλης λέει:

    Δημήτρη ήθελα να σου στείλω mail γι' αυτό αλλά μια και σε βρίσκω εύχαιρο θα σου το πω εδω.

    Το λογότυπο ''away'' είναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ μεγάλο, χώρια οτι σε οθόνες που δεν είναι wide τα adlink του google πάφτουν πάνω στο λογότυπο.

    Είναι κι άλλα, αλλά ας μείνω σε αυτό αρχικά.

  4. Ο/Η Dimitris Kalavros-Gousiou λέει:

    @Τεμπέλης

    Μου προκαλεί εντύπωση αυτή που μου λες. Έχω δοκιμάσει το away σε αρκετές διαστάσεις και δεν έχω αντιμετωπίσει το συγκεκριμένο πρόβλημα. Φαντάζομαι πάντως πως σε ορισμένες σχετικά μικρές αναλύσεις, δλδ κάτω από 1024 px, θα υπάρχει το συγκεκριμένο θέμα. Πάντως, σχεδιάζουμε αλλαγές στο επάνω μέρος της σελίδας για το καλοκαίρι που μας έρχεται, με στόχο να γίνει περισσότερο χρηστική.

    Εάν έχεις και άλλες παρατηρήσεις, προτάσεις feel free to contact us at editors[@]www.away.gr , βγάζοντας φυσικά τις αγκύλες.