Εξαγορά του mpGreek από την InternetQ

Η InternetQ και η Greased Networks ανακοίνωσαν την Δευτέρα 8 Μαρτίου ότι κατέληξαν σε συμφωνία εξαγοράς με βάση την οποία η InternetQ αποκτά τις υπηρεσίες mpGreek, Musicnow, και myStage. Η Greased Networks κατέχει το μεγαλύτερο δίκτυο παροχής ψηφιακών μουσικών υπηρεσιών στην ελληνική αγορά , διαθέτοντας μια συλλογή με περισσότερους από 2 εκατομμύρια ελληνικούς και ξένους τίτλους.

Η εξαγορά περιλαμβάνει περίπου 225.000 εγγεγραμμένους χρήστες ψηφιακής τεχνολογίας της υπηρεσίας mpGreek, την διαδικτυακή πλατφόρμα εξυπηρέτησης πελατών και υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας.Η InternetQ σκοπεύει να χρησιμοποιήσει την τεχνογνωσία του mpGreek για να επεκταθεί άμεσα με την παροχή υπηρεσιών σε αγορές όπως οι ΗΠΑ, η Πολωνία, η Τουρκία, η Αργεντινή, η Βραζιλία, η Ρωσία, η Ουκρανία, η Σερβία και να συνεχίσει την επέκτασή της στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Οι κ. Άλεξ Κομπογιάννης και Γεώργιος Κόντος, ιδρυτές του mpGreek σχολίασαν σε μια κοινή δήλωσή τους: "Πιστεύουμε ότι η InernetQ θα είναι ιδανικός συνεργάτης του mpGreek και είμαστε ενθουσιασμένοι από τα οφέλη που θα προσφέρει η συμφωνία αυτή στους μετόχους μας, τους εταίρους μας και τους υπαλλήλους μας. Η πλατφόρμα διανομής ψηφιακής ψυχαγωγίας του mpGreek συμπληρώνει με ιδανικό τρόπο τις επιχειρηματικές δραστηριότητες της InternetQ, παρέχοντάς της τη δυνατότητα να εξασφαλίσει σημαντικά οφέλη από την εξαγορά αυτή. Στόχος μας είναι ο συνδυασμός της εμπειρίας που διαθέτουμε στο χώρο των ψηφιακών μέσων με τους πόρους και το διεθνές δίκτυο της InternetQ προκειμένου να εμπλουτίσουμε το ψηφιακό περιεχόμενο που διαθέτουμε".

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.