Το 8o GGD αυτή τη Παρασκευή

Ακόμα ένας μήνας τελειώνει, ακόμα ένα GGD έρχεται. Η 8η κατά σειρά συνάντηση των Girl Geek Dinners είναι προγραμματισμένη για αυτή τη Παρασκευή 27 Μαρτίου στις 18.00μμ στο ξενοδοχείο Electra Palace στη Πλάκα. Για ακόμα μια φορά το πάνελ των ομιλητών περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες προσωπικότητες από τον χώρο της τεχνολογίας και τις επιχειρηματικότητα. Μάλιστα, ανάμεσα στους ομιλητές είναι και η Ελένη Μιλτσακάκη η οποία είναι συνεργάτης του Πανεπιστημίου της Πενσυλβάνια στην Αμερική, η οποία θα μιλήσει *αν έχω καταλάβει καλά από τον τίτλο της ομιλίας της που έχει ανακοινωθεί* για μυστικά και το μέλλον του Searching.

Ακολουθεί το αναλυτικό πρόγραμμα της συνάντησης, καθώς και χρήσιμες πληροφορίες:

Πού:
Electra Palace Hotel, Ν. Νικοδήμου 18-20 Αθήνα, τηλ. 210 3370000.

Πότε:
την Παρασκευή 27 Μαρτίου, στις 18.00.

Ποιοί και τι:
18.00-18.30: Προσέλευση.

18.30-18.35: Καλωσόρισμα στο 8ο Girl Geek Dinner από τη Δέσποινα Μπακιρτζή.

18.35-18.50: Tastefull.wordpress.com η Βίκη Κουμάντου, θα μας ταξιδέψει σε ελληνικές και διεθνείς γευσιγνωσίες και θα μοιραστεί μαζί μας online, τις γαστρονομικές της εμπειρίες.

18.50-19.10: «Το Internet στην Ελλάδα σήμερα»: η Δρ Έλλη Παγουρτζή, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ειδικής υπηρεσίας ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ για την Κοινωνία της Πληροφορίας του υπουργείου Οικονομικών, μία γυναίκα με μεγάλη επιτυχημένη επαγγελματική εμπειρία θα μας ενημερώσει για τα τελευταία στοιχεία της εξέλιξης του Internet στην Ελλάδα, καταθέτοντας και την δική της προσωπική άποψη, για τη θέση των Ελληνίδων απέναντι στην τεχνολογία και το επιχειρείν!

19.10-19.30: "Search in Web2.0 and beyond", η Ελένη Μιλτσακάκη κάτοχος Phd στη γλωσσολογία υπολογιστών, συνεργάτης του Πανεπιστημίου της Πενσυλβάνια στην Αμερική, έρχεται στην Ελλάδα, ειδικά για τα Girl Geek Dinners, για να μας αποκαλύψει το beyond searching του Web 2.0!

19.30-19.40: Ten Minutes Pitching: " Converting still images to video i.e. Animoto!", η Βίκυ Κολοβού και η Alice Κοροβέση θα μας παρουσιάσουν μία απλή και έξυπνη εφαρμογή το Animoto, με το οποίο πολύ γρήγορα και εύκολα μπορούμε να φτιάξουμε το δικό μας video.

19.40-20.30: Dinner, Drinks και... απεριόριστο networking!

Οι συμμετέχοντες:
Κατά βάση γυναίκες, αλλά και άνδρες (προτιμούμε να συνοδεύονται από γυναίκα), maximum μέχρι 100 συμμετέχοντες.

Κόστος συμμετοχής: ΔΩΡΕΑΝ

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.