O κώδικας του iPhone OS 3.0 αποκαλύπτει τα μελλοντικά σχέδια της Apple

Μπορεί οι χρήστες να μην πάρουν το νέο iPhone OS 3.0 στα χέρια τους πριν το καλοκαίρι, άλλα οι developers έχουν ήδη το Software Development Kit (SDK), το οποίο θα τους βοηθήσει να αναπτύξουν εφαρμογές για το νέο λειτουργικό ή για να προσθέσουν κάποια χαρακτηριστικά στις υπάρχουσες. Στον κώδικα όμως τους περίμενε μια μεγάλη έκπληξη, αφού ούτε λίγο ούτε πολύ τους αποκάλυπτε τα... μελλοντικά σχέδια της Apple!

Μέσα στον κώδικα υπάρχουν αναφορές στις τωρινές συσκευές άλλα και τις παλιότερες που μπορούν να χρησιμοποιήσουν το iPhone OS 3.0. Έτσι βλέπουμε την αναφορά iPhone 1,1 για το πρώτο iPhone, iPhone 1,2 για το iPhone 3G, iPod 1,1 για το touch και iPhod 1,2 για το iPod touch δεύτερης γενιάς. Ωστόσο μπορεί κάποιος να ανακαλύψει πέρα από την αναφορά iPhone 2,1(που ανακαλύφθηκε τον Ιανουάριο) και την αναφορά iPhone 3,1 κάτι που σημαίνει ότι η Apple μάλλον έχει στα σκαριά δύο διαφορετικές συσκευές για το προσεχές μέλλον. 

Τέλος υπάρχουν αναφορές για δύο μοντέλα iPod που δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη καθώς και δύο αναφορές που δεν έχουν αναγνωριστεί ακόμα και είναι οι iProd 0,1 και iFPGA και πιθανόν να σχετίζονται με το netbook που ετοιμάζει. Ελπίζουμε σύντομα να έχουμε ευχάριστες ανακοινώσεις από την Apple!

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.