Οι νικητές του διαγωνισμού για τα 10 παιχνίδια Xbox360

Την προηγούμενη Δευτέρα έληξε ο διαγωνισμός για τα 10 παιχνίδια για το Xbox 360, τα οποία είναι μια προσφορά της EA Hellas. Είχαμε ακριβώς 100 έγκυρες συμμετοχές, πράγμα το οποίο μας χαροποιεί ιδιαίτερα.

Οι δέκα (10) τυχεροί νικητές είναι οι εξής:

Οι πέντε χρήστες που κερδίζουν από ένα Command & Conquer: Tiberium Wars είναι οι: Aligator21, orontius, δημητρης λυμπερης, jpontikos, Mikri_Shakira.

Οι τρεις χρήστες που κερδίζουν από ένα Medal of Honor: Airborne : GRG, kokos23, Fragiskos

Οι δύο χρήστες που κερδίζουν από ένα Need for Speed: Carbon: Sparks, ΜΑΡ

Οι νικητές παρακαλούνται να επικοινωνήσουν μαζί μας στο email: editors[παπάκι]www.away.gr από το email με το οποίο δήλωσαν συμμετοχή στο διαγωνισμό αναφέροντας τα παρακάτω.

Όνομα | Διεύθυνση | T.K.| Περιοχή/Πόλη (Χώρα - για τους εκτός Ελλάδος νικητές)

Σημειώστε πως τα δώρα θα αποσταλούν με το απλό ταχυδρομείο και δική μας χρέωση. Σε περίπτωση που κάποιος από τους νικητές επιθυμεί την χρήση Courier παρακαλείται να το αναφέρει κατά την αποστολή των στοιχείων του, γνωρίζοντας πως η χρέωση θα επιβαρύνει τον ίδιο.

Sponsored by:

*Μείνετε συντονισμένοι στο Away γιατί μέσα στις επόμενες ημέρες ξεκινάει ο επόμενος διαγωνισμός μας, δώρα για το Playstation 3 και το PSP αυτή τη φορά.

Σχολιάστε >
2 σχόλια
|
Κατηγορίες:

2 απαντήσεις στο “Οι νικητές του διαγωνισμού για τα 10 παιχνίδια Xbox360”

  1. Ο/Η 24net.gr λέει:

    αν και δεν είμαι απο τους τυχερούς της κλήρωσης θα ήθελα να πω ένα ευχαριστώ....και περιμένουμε νέους διαγωνισμούς

  2. Ο/Η Dimitris Kalavros-Gousiou λέει:

    @24net.gr
    Φυσικά και θα έχετε όλοι πολλές ακόμα ευκαιρίες! Την ερχόμενη εβδομάδα ξεκινάμε έναν ακόμα διαγωνισμό για PS2,PS3 και PSP όπως έχω ήδη αναφέρει, ενώ μαγειρεύουμε ακόμα έναν :)

    stay tuned!