Συνεργασία Vodafone Microsoft για επαγγελματικές υπηρεσίες

H Vodafone στις 26 Φεβρουαρίου 2009 ανακοίνωσε την συνεργασία της με την Microsoft για την παροχή των υπηρεσιών Microsoft Online Services μέσα από τις υπάρχουσες υποδομές φωνής και δεδομένων για μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις.Το πακέτο παροχών θα περιλαμβάνει τις υπηρεσίες

  • Microsoft Exchange Online για e-mail και ημερολόγια με την χρήση υπολογιστή η τηλεφώνου.
  • Microsoft SharePoint Online για portals και εταιρικά sites
  • Microsoft Office Communications Online για messaging και παρουσιάσεις
  • Microsoft Office Live Meeting για webconferencing και videoconferencing

Η Vodafone θα υποστηρίζει τις επιχειρήσεις άμεσα, ενώ η Microsoft θα φιλοξενεί τις υπηρεσίες  Microsoft Online Services στα datacenters της.
Στην Αμερική οι υπηρεσίες είναι διαθέσιμες, ενώ προβλέπεται και επέκταση τους στη Ευρώπη (Γερμανία, Ισπανία) το πρώτο 6μηνο του 2009.
Η συνεργασία των δυο κολοσσών αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα σύγκλισης μιας και οι επιχειρήσεις θα είναι σε θέση να εκμεταλλευτούν τη σειρά των υπηρεσιών που προσφέρονται, με έναν λογαριασμό και έναν προμηθευτή, προσφέροντας γρήγορη, εύκολη και αποτελεσματική διαχείριση.
Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ενώνουν τις δυνάμεις τους οι δυο εταιρίες αφού στο παρελθόν είχαν συνάψει συμφωνίες για υπηρεσίες business e-mail και Web (mobile Web services).

[via] & [via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.