Nokia E71 Black, ακαταμάχητο!

Ο διάδοχος του E61, το Nokia E71 αλλάζει χρώματα και παίζει με το περισσότερο σοβαρό μαύρο. Μετά το λευκό και το ασημί η Nokia αποφασίζει να βάλει στο παιχνίδι ακόμα ένα χρώμα. Ωστόσο το Nokia E71 Black δεν είναι όμοιο με τα αδελφάκια του. Βλέπετε το πληκτρολόγιο είναι ελαφρώς παραλλαγμένο για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία κατά την αποστολή μηνυμάτων αλλά και λεπτότερο σώμα. Να σας θυμίσουμε επίσης πως φοράει μια κάμερα 3.2 megapixel, διαθέτει HSDPA, WiFi ενώ μπορείτε να μεγαλώσετε την μνήμη του έως και 8GB, τοποθετώντας φυσικά την ανάλογη microSD. Το δυσάρεστο είναι πως δεν υπάρχει μέχρι στιγμής κάποια επίσημη ανακοίνωση για το πότε η συσκευή θα φθάσει στη χώρα μας.

[via]

Σχολιάστε >
3 σχόλια
|
Κατηγορίες:

3 απαντήσεις στο “Nokia E71 Black, ακαταμάχητο!”

  1. Ο/Η @ngel λέει:

    Το παράγγειλα στη Vodafone και το περιμένω τέλος του μήνα! Ελπίζω να μου φέρουν το μαύρο, αν και δε με ενοχλεί τόσο το χρώμα ;)

  2. Ο/Η Dimitris Kalavros-Gousiou λέει:

    @ @ngel

    Έκανες πολύ καλή επιλογή! Είχες την δυνατότητα να επιλέξεις το χρώμα; Από ότι καταλαβαίνω από την απάντηση σου μάλλον όχι...

  3. Ο/Η @ngel λέει:

    Δεν έχω επιλέξει γιατί δεν υπήρχε συσκευή όταν το παράγγειλα! Το περιμένω από μέρα σε μέρα! Δεν ξέρω αν έχουν φτάσει στη χώρα μας τα μαύρα και τα κόκκινα, αλλά και πάλι το γκρι μου αρέσει περισσότερο!