To... προφυλακτικό του υπολογιστή σας!

Ναι, καλά καταλάβατε. Θα σας μιλήσουμε για ένα προφυλακτικό το οποίο, όταν με το καλό βγει στην αγορά, σκοπεύει να δώσει αποτελεσματική λύση στην προστασία του... υπολογιστή σας! Ο designer Ko Yang εμπνεύστηκε ένα προφυλακτικό USB το οποίο θα αναλαμβάνει να εντοπίζει και να εξουδετερώνει ιούς οι οποίοι προέρχονται από τρίτες συσκευές οι οποίες με τη σειρά τους συνδέονται με τον υπολογιστή σας, όπως σκληροί δίσκοι, USB drives και το PDA σας. Μόλις το Condom USB εντοπίσει ένα ιό σταματάει την σύνδεση της συσκευής με τον υπολογιστή σας, εντοπίζει την απειλή και την εξουδετερώνει. Φανταστείτε κάτι σαν το «χάπι της επόμενης ημέρας» για υπολογιστές. Now, that's so cool!

[via]

Σχολιάστε >
7 σχόλια
|
Κατηγορίες:

7 απαντήσεις στο “To... προφυλακτικό του υπολογιστή σας!”

  1. Ο/Η konstantinos λέει:

    Ντροπή. Απλά ντροπή να ακούγονται τέτοια πράγματα μέσα από το ιντερνετ.

  2. Ο/Η Dimitris Kalavros-Gousiou λέει:

    Από τι ακριβώς προσβλήθηκες;

  3. Ο/Η konstantinos λέει:

    Κάνατε χρήση της λέξης "προφυλακτικό" χωρίς να λάβετε υπόψιν ότι η ιστοσελίδα σας είναι προσβάσιμη και από μικρά παιδιά ή έστω θα μπορούσατε να έχετε κάποιο φίλτρο που να παρεμποδιζει την είσοδο σε άτομα κάτω των 18 όταν πρόκειται να παρουσιαστεί πορνογραφικό υλικό όμοιο με αυτό του παραπάνω άρθρου σας.

  4. Ο/Η Dimitris Kalavros-Gousiou λέει:

    @konstantinos

    Ποιό είναι ακριβώς το πορνογραφικό υλικό που παρουσιάζει το άρθρο μας; Το άρθρο μιλάει για ένα concept design USB Condom (έτσι λέγετε το προϊόν) το οποίο βρίσκεται ακόμα στα σχέδια. Σε παρακαλώ, διάβασε άλλη μια φορά το -μικρό- συνοδευτικό κείμενο της καταχώρησης και εξήγησε μου που στηρίζεις την άποψη σου πως το κείμενο είναι ακατάλληλο για ανηλίκους.

  5. Ο/Η konstantinos λέει:

    Κύριε διαχειριστή,

    Η χρήση της λέξης "προφυλακτικό" δημιουργει συνειρμούς που έχουν σχέση με σεξουαλική επαφή. Η κατασκευή μάλιστα του άκρου μιας USB συσκευής παραπέμπει στο ανδρικό μόριο ενώ η υποδοχή στο γυναικείο. Καλό θα ήταν να αποφεύγονται τέτοιου είδους άρθρα που περιεχουν σεξουαλικά υπονοούμενα. Φυσικά μπορείτε να χρησιμοποιείται την πρόταση "Ακατάλληλο δια ανηλίκους" αλλά ακόμα και αυτό δεν το θεωρώ, εγώ προσωπικά, ηθικό για το ύφος της ιστοσελίδας σας.

    Με τιμή
    Κωνσταντίνος Κ. Φ.

  6. Ο/Η George Anagnostopoulos λέει:

    Αγαπητέ ΚΚΦ,

    Η λέξη προφυλακτικό είναι κακή για άτομα κάτω των 18;

    Όποιος θέλει να προστατεύσει άλλους, ας φροντίσει να βάλει φίλτρο με keywords στον υπολογιστή του.

    G.

  7. Ο/Η Γιώργος λέει:

    Δεν υπάρχουν "βρώμικες" λέξεις, μόνο "βρώμικα" μυαλά :D