Ημερίδα για τα Social Media και την Επικοινωνία από το Ινστιτούτο Επικοινωνίας

Το Ινστιτούτο Επικοινωνίας πραγματοποιεί την Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2009, στο Μουσείο Μπενάκη, Πειραιώς 138, ώρες 09.30-16.30, ημερίδα με τίτλο «SOCIAL MEDIA & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ». Στην Ημερίδα θα παρουσιαστούν τα ευρήματα της ad hoc έρευνας που διεξήγαγε το ΙΕπ σε συνεργασία με το Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού, του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών & Πολιτικών Επιστημών, το τμήμα Marketing & Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και την MRB Hellas, για τα social media στην Ελλάδα, καθώς και άλλα στοιχεία ερευνών για τη χρήση των social media στον ελλαδικό και τον διεθνή χώρο.

Στην Ημερίδα, που καλύπτει θεματολογικά τους τομείς τόσο της επικοινωνίας μεταξύ των πολιτών, όσο και του marketing εταιρειών και της πολιτικής επικοινωνίας, θα πραγματοποιήσουν εισηγήσεις ειδικοί επί του θέματος με παγκόσμια δράση, ακαδημαϊκοί, ανώτατα στελέχη επιχειρήσεων, Έλληνες πολιτικοί με έντονη ενασχόληση με τα social media και χρήστες των social media.

H Ημερίδα θα παρουσιαστεί live μέσω Διαδικτύου, ώστε να μπορέσουν να την παρακολουθήσουν από οποιοδήποτε σημείο της χώρας αλλά και Έλληνες από άλλες χώρες.

Η Ημερίδα τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών και του Παρατηρητηρίου για την Κοινωνία της Πληροφορίας. Την Ημερίδα υποστηρίζουν οι εταιρείες OgilvyOne Worldwide Athens zoo.gr και Communication Effect.

Σχολιάστε >
1 σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Μία απάντηση στο “Ημερίδα για τα Social Media και την Επικοινωνία από το Ινστιτούτο Επικοινωνίας”

  1. Ακούγεται πολύ ενδιαφέρουσα ημερίδα. Θα είμαστε εκεί με τον Τάσο και θα καταγράψουμε όσο καλύτερα μπορούμε στο xblog.gr τα όσα ειπωθούν.