Νέοι drivers Catalyst 9.1 από την AMD με πλήρης υποστήριξη OpenGL 3.0

Από την AMD μπορείτε πλέον να κατεβάσετε τους νέους drivers για Catalyst έκδοση 9.1. Η νέα έκδοση έχει πλέον πλήρη υποστήριξη για OpenGL 3.0 για όλες τις κάρτες Radeon και όλα τα bugs που υπήρχαν παλιότερα να έχουν διορθωθεί. Μέσα στον μακρύ κατάλογο των αλλαγών που έγιναν, συμπεριλαμβάνονται και αλλαγές στο Catalyst Control Center, στο video playback, στη γενική σταθερότητα του συστήματος κ.α. Η AMD δεν ανέφερε κάποιες ιδιαίτερες βελτιώσεις στα παιχνίδια εκτός ίσως από κάποια καλύτερα αποτελέσματα σε παιχνίδια όπως το Crysis και το FarCry 2. Οι νέοι drivers Catalyst 9.1 είναι διαθέσιμοι για Windows Vista, Windows Vista 64-bit, Windows XP και Windows XP Pro 64-bit.

Ούτε οι χρήστες Linux έμειναν παραπονεμένοι καθώς με τους νέους drivers έχουν πλέον υποστήριξη για Hybrid CrossFireX σε συστήματα που έχουν κάρτες γραφικών των σειρών AMG 780G/780DATI, Radeon HD 3400 ή HD 2400. Ακόμη με τους νέους drivers οι κάρτες υποστηρίζουν της έκδοση 8.1 από Ubuntu, με Multi View και πλήρης υποστήριξη OpenGL 3.0. Ομοίως, μπορείτε να πάρετε τους drivers για 32x και 64x συστήματα. Για πρώτο update μέσα στο 2009, η AMD ξεκίνησε πολύ καλά.

[via] [via]

Σχολιάστε >
1 σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Μία απάντηση στο “Νέοι drivers Catalyst 9.1 από την AMD με πλήρης υποστήριξη OpenGL 3.0”

  1. [...] να πάρετε τους drivers για 32x και 64x συστήματα. Πηγή: http://www.away.gr Download: Windows Vista 32bit - 64bit Download: Windows XP 32bit - 64bit Download: ATI Catalyst [...]