To Sony Ericsson Xperia X1 στην Ελλάδα από την Wind

Ένα από τα πλέον αναμενόμενα κινητά τηλέφωνα για το 2009, το Sony Ericsson Xperia X1, θα κάνει σε λίγες εβδομάδες την εμφάνιση του και στην ελληνική αγορά μέσω της Wind. Η εταιρία μοιάζει έτοιμη να υποδεχθεί το καινούργιο στολίδι της Sony Ericsson καθώς έχει ήδη ετοιμάσει μια σελίδα με ότι πρέπει να ξέρει ο υποψήφιος αγοραστής για την συσκευή, ενώ για τους πλέον ανυπόμονους υπάρχει και φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος, έτσι ώστε να είστε σίγουροι πως θα είστε από τους πρώτους που θα το προμηθευτείτε. Το Xperia X1 συνδυάζει αρμονικά δουλειά και διασκέδαση καθώς μπορεί να μεταφέρει και να επεξεργαστεί με ασφάλεια όλα τα επαγγελματικά σας αρχεία -έχει το Microsoft Office Mobile- την ώρα που εσείς απολαμβάνετε το αγαπημένο σας τραγούδι.

Στα θετικά συγκαταλέγετε επίσης η κάμερα 3.2 megapixel καθώς και το πληκτρολόγιο του το οποίο, όταν δεν το χρειάζεστε κρύβεται αρμονικά πίσω από την οθόνη.

Τα βασικά χαρακτηριστικά της συσκευής:

Σχολιάστε >
3 σχόλια
|
Κατηγορίες:

3 απαντήσεις στο “To Sony Ericsson Xperia X1 στην Ελλάδα από την Wind”

  1. Ο/Η mimi λέει:

    Ωραίο blog έχεις επά. Το βρήκα πριν δυο, τρεις μέρες και το διαβάζω (μέχρι τώρα τουλάχιστον) καθημερινά :)

    Είναι λίγο δύσκολα να βρεις καλά blogs. Τουλάχιστον για μένα, ζω στην Γερμανία και δεν έχω ιδέα άπω της σελίδες στην Ελλάδα.

    Αυτί είναι η πρώτη που μου αρέσει ;) μήπως μπορείς να μου προτείνεις άλλες;

    Γεια Δημήτρης

  2. Ο/Η Antreas λέει:

    Όλα ωραία με την κυρία Ericsson,αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σε όλα τα της κινητά συνεχίζει ακόμα και βγάζει τις οθόνες τους με 65.536 χρώματα. Αυτός είναι ένας λόγος που με αποτρέπει προσωπικά να αγοράσω τηλέφωνα της συγκεκριμένης εταιρίας. Η Nokia εδώ και καιρό βγάζει οθόνες με 15.000.000 χρώματα που είναι απίστευτες!

  3. Ο/Η Dimitris Kalavros-Gousiou λέει:

    @mimi
    Χαιρόμαστε που βρίσκεις ενδιαφέρουσα τη σελίδα μας! Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω ιδιαίτερα στο κομμάτι των "προτάσεων". Ωστόσο μπορείς να συνεχίσεις να διαβάζεις http://www.away.gr και να παρακολουθείς τις σελίδες που παρουσιάζονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα εδώ.

    @Antreas
    Δεν έχω ιδέα γιατί το κάνουν. Σωστή παρατήρηση ωστόσο εδώ και καιρό έχω εγκαταλείψει και την Nokia για χάρη της Apple. Νομίζω πως η Sony Ericsson ποντάρει πολλά στις μουσικές δυνατότητες των κινητών της, με την κάμερα να είναι ένα εξίσου δυνατό σημείο. Προφανώς ωστόσο πρέπει να καλύψει το κενό που έχει στις οθόνες, τα 65.536 χρώματα είναι πλέον εκνευριστικά λίγα.