Apple: Εαν μας αντιγράψετε θα έχετε πρόβλημα

Στο τέλος της χθεσινής τρίμηνης συνάντησης των μετόχων της Apple ο Tim Cook, COO της εταιρίας και προσωρινός αντικαταστάτης του Steve Jobs, ανακοίνωσε επίσημα πως σε όλο τον κόσμο έχουν πουληθεί περισσότερα από 17 εκατομμύρια iPhones. Παράλληλα, όταν ρωτήθηκε για τον ανταγωνισμό, ο οποίος αυξάνεται με γρήγορους ρυθμούς, από την Blackberry, την Palm και το Android της Google, o Cook υποστήριξε πως η εταιρία του παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στους ανταγωνιστές με ενδιαφέρον, με την προϋπόθεση πως κανένας τους δεν θα προσπαθήσει να αντιγράψει το iPhone.

Συγκεκριμένα δήλωσε:

We approach this business as a software platform business. We are watching the landscape. We like competition as long as they don't rip off our IP. And if they do, we will go after anyone who does.

Αν και απέφυγε να μιλήσει συγκεκριμένα για κάποια εταιρία, είναι σίγουρο πως η Apple κοιτάει προς την μεριά της Palm, η οποία πρόσφατα ξεκίνησε την διάθεση του Palm Pre, της δικής της απάντησης του iPhone, το οποίο περιλαμβάνει multi-touch interface features, μια τεχνολογία η οποία είναι πατενταρισμένη από την Apple.

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.