Ανακοινώθηκε το Sony Vaio P

Στα τέλη Δεκέμβρη σας λέγαμε πως κάτι καλό ετοιμάζει για τις αρχές του 2009 η Vaio, κατά την διάρκεια της CES πριν τρεις ημέρες τελικά μάθαμε πως η μεγάλη ανακοίνωση της Ιαπωνικής εταιρίας αφορούσε το Sony Vaio P, την πρόταση της εταιρίας στο κομμάτι των netbooks. Mε βάρος μόλις 700 γραμμάρια και με μια οθόνη 8 ιντσών, υψηλής ευκρίνειας με ανάλυση 1600x768 ultra wide, το πρωτότυπο, κυρίως λόγο σχήματος, νέο παιδί της Sony θα ντεμπουτάρει στις αρχές Φεβρουαρίου με την αρχική του τιμή να έχει οριστεί στα 899.99$.

Επίσης το καινούργιο netbook θα διαθέτει μνήμη 2GB ενώ θα υπάρχει δυνατότητα να σας έρθει φορώντας και έναν σκληρό δίσκο 128GB SSD, έτσι ώστε να είστε σίγουροι πως ακόμα και σε πρώτη τα δεδομένα σας θα παραμείνουν ανέπαφα. Το Sony Vaio P τέλος θα διατίθεται σε τέσσερα χρώματα, μαύρο, κόκκινο, άσπρο και πράσινο.

 

[via], [Images via]

Σχολιάστε >
4 σχόλια
|
Κατηγορίες:

4 απαντήσεις στο “Ανακοινώθηκε το Sony Vaio P”

  1. Ο/Η Γιώργος λέει:

    Γύρω στα 650€ δηλαδή.. πολλά γαμ' το.
    Μικρό, θαυματουργό.. Θα 'θελα να το 'χα :P

  2. Ο/Η Dimitris Kalavros-Gousiou λέει:

    Ναι, κάπου εκεί να κυμανθεί η τιμή του netbook στην Ευρώπη. Θέλω να το δω και από κοντά πριν εκφράσω την τελική μου γνώμη, αν και τα πρώτα δείγματα είναι ιδιαίτερα θετικά.

  3. Ο/Η Χάρης λέει:

    Θα συμφωνήσω μαζί σου Δημήτρη. Τα πρώτα σχόλια δεν μπορεί παρά να είναι θετικά. Άλλα χαρακτηριστικά [επεξεργαστής, κάρτα γραφικών] ξέρουμε?

  4. Ο/Η Balantis7 λέει:

    Intel Z520 Atom @ 1.33GHz

    Σε συνδυασμό με vista είναι άθλιο. Δεν μπορούν να τρέξουν με αυτό το hardware. Μεγάλο λάθος αν το διαθέσει με vista....