Ο νικητής του πακέτου Webhosting είναι...

Πριν λίγη ώρα έκανα την κλήρωση για το πακέτο φιλοξενίας που προσέφερε στα μέλη του Away.gr η CretaForce Internet Services. Για να δείτε τον νικητή του διαγωνισμού καθώς και ένα σχολιασμό από εμένα για την χρονιά που έρχεται δεν έχετε παρά να παρακολουθήσετε το video που ακολουθεί. Σας ευχαριστούμε πολύ για τις συμμετοχές, καθώς επίσης ευχαριστούμε και τον χορηγό του διαγωνισμού, την CretaForce, για την ευγενική της χειρονομία.

{seesmic_video:{"url_thumbnail":{"value":"http://t.seesmic.com/thumbnail/OHLmbcnxkx_th1.jpg"}"title":{"value":"Cretaforce contest "}"videoUri":{"value":"http://www.seesmic.com/video/HreKdzrIsz"}}}

Σχολιάστε >
3 σχόλια
|
Κατηγορίες:

3 απαντήσεις στο “Ο νικητής του πακέτου Webhosting είναι...”

  1. Ο/Η Anargyros Chaliotis λέει:

    Συγχαρητήρια και απο εμένα στον Ligart ^^

  2. Ο/Η Drakevr λέει:

    Συγχαρητήρια και απο εμένα στον Ligart και αν υπάρχει ακόμα ελεύθερο κουπόνι θα το χρησιμοποιήσω για την έκπτωση.

    Ευχαριστούμε για το διαγωνισμό και να είστε όλοι καλά :)

    καλή χρονια με υγεία και χαρά, για όλους εμάς τους αναγνώστες και ΦΥΣΙΚΑ εσάς τους συντάκτες του http://www.away.gr που προσπαθείτε να μας φέρνετε ότι τελευταίο σε σχέση με την τεχνολογία/gadgets και games.

    ~Drakevr

  3. Ο/Η CyberCr33p λέει:

    Έχουμε ήδη στείλει e-mail στον Ligart για να του ενεργοποιήσουμε το πακέτο του.

    @Drakevr: Δεν υπάρχει περιορισμός στα κουπόνια. Απλά στείλε μια παραγγελία από το https://www.cretaforce.gr/order και στο πεδίο Κουπόνι γράψε την λέξη http://www.away.gr για να σου κάνουμε την έκπτωση.