Οι νικητές των NERO 9, Nero Move it και Corel VideoStudio

Με καθυστέρηση τριών ημερών, λόγω των Χριστουγέννων, είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε τους νικητές του διαγωνισμού που έλαβε χώρα τις προηγούμενες εβδομάδες στο Away.gr με δώρα δύο Nero 9, δύο Nero Move it και δύο Corel VideoStudio Pro X2 Ultimate.

Για την ιστορία θα ήθελα να αναφέρω πως οι 124 έγκυρες συμμετοχές που είχαμε στον διαγωνισμό αποτελούν ρεκόρ συμμετοχών για τους διαγωνισμούς της σελίδας μας, πράγμα το οποίο μας γεμίζει με μεγάλη χαρά. Να είστε σίγουροι πως το Away θα φροντίζει σε τακτά χρονικά διαστήματα να διοργανώνει αντίστοιχους διαγωνισμούς με πολλά και πλούσια δώρα για όλους εσάς. Θα ήθελα τέλος να ευχαριστήσω την ProgramA για την ευγενική χορηγία των δώρων του διαγωνισμού.

Στους νικητές μας τώρα. Οι δύο χρήστες που κερδίζουν από ένα Nero 9 είναι οι: archie21, GIANNHS TITOS
Οι δύο χρήστες που κερδίζουν από ένα Nero Move it είναι οι: evangelia, vasilaras
Οι δύο χρήστες που κερδίζουν από ένα Corel VideoStudio Pro X2 Ultimate είναι οι: Νίκος Χατζημανώλης, Χάρης

Οι νικητές παρακαλούνται να επικοινωνήσουν μαζί μας στο email: editors[παπάκι]www.away.gr από το email με το οποίο δήλωσαν συμμετοχή στο διαγωνισμό αναφέροντας τα παρακάτω.

Όνομα | Διεύθυνση | T.K.| Περιοχή/Πόλη (Χώρα - για τους εκτός Ελλάδος νικητές)

Σημειώστε πως τα δώρα θα αποσταλούν με το απλό ταχυδρομείο και δική μας χρέωση. Σε περίπτωση που κάποιος από τους νικητές επιθυμεί την χρήση Courier παρακαλείται να το αναφέρει κατά την αποστολή των στοιχείων του, γνωρίζοντας πως η χρέωση θα επιβαρύνει τον ίδιο.

Για όσους δεν κέρδισαν στο συγκεκριμένο διαγωνισμό, είναι σίγουρο πως θα έχουν πάρα πολλές ευκαιρίες σύντομα μέσα από το Away.gr. Για την ώρα δοκιμάστε την τύχη σας στο διαγωνισμό της CretaForce όπου ένας νικητής θα κερδίσει ένα πακέτο webhosting για τη σελίδα/blog του για ένα χρόνο ενώ όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν έκπτωση 20% για όλα τα πακέτα της εταιρίας. Για περισσότερες πληροφορίες και συμμετοχή, στο post του διαγωνισμού.

Sponsored by:

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.