#griots Κάηκε ολοσχερώς το Πλαίσιο στη Στουρνάρη

Προφανώς όλοι σας έχετε ενημερωθεί ήδη για τα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα το τελευταίο 24ωρο στην πρωτεύουσα και τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας. Μέσα στα εκατοντάδες καταστήματα τα οποία παραδόθηκαν στις φλόγες από χθες το βράδυ είναι και το κατάστημα του Πλαισίου στην οδό Στουρνάρη, δίπλα από το Πολυτεχνείο. Σε σχετική της ανακοίνωση η εταιρία γνωστοποιεί την παύση της λειτουργίας του καταστήματος το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς ‘λόγω πυρκαγιάς'. Την ανακοίνωση μπορείτε να την δείτε εδώ.

Σχολιάστε >
3 σχόλια
|
Κατηγορίες:

3 απαντήσεις στο “#griots Κάηκε ολοσχερώς το Πλαίσιο στη Στουρνάρη”

  1. Η ανακοίνωση κάνει λόγο για διακοπή της λειτουργίας. Μακάρι τουλάχιστον οι εργαζόμενοι να απασχοληθούν στα άλλα καταστήματα, γιατί δεν ήταν και λίγοι...

    Εγώ πάντως ειλικρινά και λυπάμαι που το λέω δε θα ξαναέφτιαχνα το κατάστημά μου εκεί (αν είχα). Ή θα το έκλεινα ή θα το μετέφερα σε άλλη περιοχή.

  2. Ο/Η Dimitris Kalavros-Gousiou λέει:

    @John Karakatsanis - xblog.gr
    Είμαι σίγουρος ότι το Πλαίσιο θα μεταφέρει τους εργαζομένους σε άλλα καταστήματα, νομίζω πως θα δείξει την απαραίτητη κοινωνική ευθύνη στο θέμα.

    Για το κατάστημα τώρα, νομίζω πως ήταν ένα από τα πρώτα του Πλαισίου και μάλλον θα γίνουν προσπάθειες να επισκευαστεί. Φυσικά θα πρέπει να εξεταστεί πλέον και το θέμα της στατικότητας του κτηρίου.

  3. Το συγκεκριμένο κατάστημα ήταν το πρώτο της εταιρείας.