Changeling

Όσο δύσκολο κι αν είναι να το φανταστείτε, η Angelina Jolie σε έναν ρόλο χωρίς όπλα, χωρίς γρήγορα αυτοκίνητα, χωρίς σκηνές δράσεις, χωρίς tattoo... μια "άλλη" Jolie, που όμως πάει για Όσκαρ! Στο Changeling του Κλιντ Ίστγουντ, υποδύεται μια μητέρα, την Christine Collins, που χάνει τον γιο της που είχε αφήσει στο σπίτι ενώ εκείνη ήταν στην δουλειά. Μετά από ατέλειωτες έρευνες πέντε μηνών και κατηγορίες προς στην αστυνομία, το τμήμα του Los Angeles την ειδοποιεί ότι το παιδί βρέθηκε. Όμως η χαρά της δεν θα κρατήσει πολύ, γιατί νέα προβλήματα θα προκύψουν...

Η αρχική χαρά της δίνει την θέση της σε απόγνωση καθώς δεν αναγνωρίζει το παιδί της στο παιδί που της παρουσιάζουν ενώ οι έρευνες για τον γιο της έχουν σταματήσει καθώς η υπόθεση έκλεισε. Η μητέρα θα βρει στήριγμα στον ιερέα Gustav Briegleb (John Malkovich), που είναι εχθρός της διευθαρμένης αστυνομίας του LA που προσπαθεί να την βγάλει ψυχικά διαταραγμένη.

Πρόκειται για μία ταινία τοποθετημένη στην Αμερική του 1928, που είναι από τα φαβορί για τα φετινά Όσκαρ και δεν πρέπει να χάσετε.

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.