Το δεύτερο κατάστημα της Saturn στην Ελλάδα ξεκίνησε τη λειτουργία του στο Γέρακα

Με ιδιαίτερη θέρμη υποδέχτηκε το καταναλωτικό κοινό το δεύτερο κατάστημα της Saturn στην Ελλάδα, το οποίο βρίσκεται στην περιοχή του Γέρακα, στη Λεωφόρο Μαραθώνος 149. Το νέο κατάστημα, συνολικής επιφάνειας 5.000 τ.μ., άνοιξε τις πόρτες του στους πρώτους επισκέπτες του την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου στις 8:00 το πρωί προσφέροντάς τους πλήθος μοναδικών προσφορών.Η προσέλευση του κοινού την πρώτη ημέρα λειτουργίας του δεύτερου καταστήματος ήταν αξιοσημείωτη και κυμάνθηκε σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Υπολογίζεται ότι περισσότεροι από 45.000 επισκέφτηκαν το νέο κατάστημα, οι οποίοι έσπευσαν προκειμένου να εκμεταλλευτούν τις μοναδικές προσφορές.

Σχολιάστε >
3 σχόλια
|
Κατηγορίες:

3 απαντήσεις στο “Το δεύτερο κατάστημα της Saturn στην Ελλάδα ξεκίνησε τη λειτουργία του στο Γέρακα”

  1. Ο/Η Basilakis λέει:

    Άρε πανικός που γίνεται...

    Να δώ πότε θα έχουμε στην Θεσσαλονίκη :_)

  2. Ο/Η Dimitris Kalavros-Gousiou λέει:

    Πανικός και εξαιρετικές προσφορές. Πάντως μέσα σε μόλις 2 μήνες άνοιξαν το δεύτερο κατάστημα τους. Έχω την εντύπωση πως σύντομα θα δούμε και τρίτο, ίσως σε κάποια άλλη πόλη.

  3. Ο/Η James Bond λέει:

    5.000 τ.μ. καταστημα !!! 200 ΜΟΝΟ θεσεις παρκιν !!! Μα καλα ειναι τοσο σοβαροι αυτοι που το σκεφτηκαν ; Μονο απο 200 πελατες περιμενει να κανει τζιρους το καταστημα ή περιμενει να ερθει τοσο κοσμος απο τα Μεσογεια και να ψαχνουν να βρουν να παρκαρουν ; Αν θελουν να εχουν και κοσμο στο καταστημα τοτε ας φροντισουν και για το αυτονοητο…