Η Yahoo ακυρώνει την δημιουργία Yahoo Messenger για Vista

Η Microsoft μπορεί να κάνει τα πάντα για να ενθουσιάσει τους προγραμματιστές σχετικά με τα Windows Vista, όμως το ότι οι χρήστες εγκαθιστούν όλο και περισσότερο τα Windows XP, κάνει αδύνατο να ασχοληθούν οι επαγγελματίες με την δημιουργία λογισμικού αποκλειστικά για το νέο λειτουργικό σύστημα της εταιρείας. Μία από τις εταιρείες, που υπήρξαν οι πρώτοι "σύμμαχοι" των Vista, η Yahoo αναγκάζεται να ακυρώσει ένα από τα κύρια project της!

H εταιρεία αποφάσισε να σταματήσει την ανάπτυξη του Yahoo Messenger Client, που προόριζε αποκλειστικά για τα Windows Vista, και να ασχοληθεί με την δημιουργία ενός αντίστοιχου λογισμικού, συμβατό με πολλές πλατφόρμες. Η Yahoo υποστήριξε ότι το κάνει για καθαρά πρακτικούς λόγους, ώστε να είναι το πρόγραμμα καλύτερο, αφού η ανάπτυξη διαφορετικού κώδικα, για δύο διαφορετικές πλατφόρμες ταυτόχρονα θα οδηγούσε αναπόφευκτα σε προβλήματα συμβατότητας.

Φυσικά η εταιρεία δεν απέκλεισε τους χρήστες των Vista από το δίκτυο του YIM, άλλα τους προτείνει να χρησιμοποιούν την standard έκδοση του προγράμματος.

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.