Eagle Eye (2008)

Τι γίνεται όταν είσαι ένας απλός άνθρωπος, με μια κανονική ζωή και ξαφνικά βρίσκεσαι μπλεγμένος σε μια τεράστια συνομωσία; Αυτό παθαίνουν οι ήρωες του Eagle Eye, o Τζέρι Σο, ένας αργόσχολος νέος, και μια ανύπαντρη μητέρα η Ρέιτσελ Χόλομαν. Μια άγνωστη γυναίκα τους τηλεφωνεί και τους πείθει ότι γνωρίζει τα πάντα γι' αυτούς. Ακόμη χειρότερα μπορεί να ελέγχει τις ζωές τους στην κυριολεξία, με την βοήθεια κάθε τεχνολογικού μέσου, που μπορεί να φανταστείτε. Έτσι οι δύο νέοι θα πρέπει να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες της για να σωθούν άλλα ταυτόχρονα προσπαθούν να εμποδίσουν το χάος που πρόκειται να προκληθεί!

O D.J. Caruso σκηνοθετεί ξανά τον αστραπιαία ανερχόμενο Shia LeBeouf, που σε μικρή ηλικία πάει σχεδόν με το ζόρι να γίνει σταρ συμμετέχοντας ούτε λίγο, ούτε πολύ σε πέντε ταινίες τα τελευταία δύο χρόνια (Disturbia, Transformers, Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull, New York I Love You, Eagle Eye). O Steven Spielberg βρίσκεται στην παραγωγή αυτής της νέας ιλιγγιώδους περιπέτειας, που όμως θα σας θυμίσει πολλά από παλαιότερες παραγωγές! Αρκεί να σας αναφέρουμε ότι οι πρώτες σκηνές από το trailer κιόλας της ταινίας, θυμίζουν έντονα το πρώτο Matrix, άλλα οι πιο φανατικοί του είδους σίγουρα θα εντοπίσουν ομοιότητες και με άλλες ταινίες!

Από εκεί και πέρα στον ρόλο της Ρέιτσελ βλέπουμε την επίσης ανερχόμενη Michelle Monaghan, που τα τελευταία χρόνια παίρνει ρόλους σε περιπέτειες και κομεντί. Μάλιστα είχε κι ένα πέρασμα από το Constantine το 2005, στο cast του οποίου βρισκόταν κι ο LaBeouf. Στην ταινία συμμετέχει κι ο Billy Bob Thornton, που πρόσφατα δήλωσε ότι σιχαίνεται τον κινηματογράφο και θα κάνει ταινίες για βιοποριστικούς λόγους, ως Πράκτορας Μόργκαν.  Τέλος αξίζει να αναφέρουμε ότι πίσω από την άγνωστη φωνή, που κάνει δύσκολη την ζωή των πρωταγωνιστών, βρίσκεται η Julianne Moore.

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.