Το Καλύτερο Παιχνίδι Από Τον Κόσμο Του Star Wars

star-wars-bb-8

Το 1977, όταν προβλήθηκε το πρώτο Star Wars, οι φανς είχαν ενθουσιαστεί σε τέτοιο βαθμό που ήθελαν να αγοράσουν οτιδήποτε είχε σχέση με την ταινία. Η εταιρεία που είχε αναλάβει την παραγωγή και διανομή των παιχνιδιών δεν περίμενε τόση ζήτηση. Η λύση που σκέφτηκε ήταν η εξής: να πουλήσει άδεια κουτιά.

Καλά διάβασες, άδεια κουτιά.

Ήταν μιας μορφής I.O.U., αφού όποιος αγόραζε ένα άδειο κουτί θα έπαιρνε το περιεχόμενο, δηλαδή τις φιγούρες των πρωταγωνιστών, μετά από λίγες βδομάδες. 600.000 παιδιά (και ενήλικες) απέκτησαν εκείνα τα Χριστούγεννα αυτά τα άδεια κουτιά. Φέτος η Hasbro, η Lego και οι υπόλοιπες θα προετοιμαστούν ανάλογα, αφού ξέρουν τι να περιμένουν.

Η χθεσινή ημέρα ήταν ξεχωριστή για τους φανς του Star Wars κι αυτό γιατί η Disney την επέλεξε για να παρουσιάσει όλα τα παιχνίδια που θα κυκλοφορήσουν μέσα στους επόμενους μήνες. “Force Friday” την ονόμασε. Είδαμε διάφορα, όμως ένα είναι αυτό που ξεχωρίσαμε: το BB-8 της Sphero.

Μπορεί λοιπόν η ταινία να βγαίνει στις 18 Δεκεμβρίου, όμως εμείς έχουμε ήδη έναν αγαπημένο χαρακτήρα. Να 'τος σε δράση:

Εάν θέλεις να μάθεις πως λειτουργεί ο μηχανισμός του BB-8, ρίξε μια ματιά στο howbb8works.com. Όπως και τα υπόλοιπα παιχνίδια της Sphero, έτσι και αυτό συνδέεται με iOS ή Android (σύντομα αναμένεται η υποστήριξη των Windows Phone). Περιλαμβάνει τρεις λειτουργίες: Drive, Patrol και Message. Όλες τις βλέπουμε στο παραπάνω βίντεο. Το BB-8 κοστίζει $149.99, παρ’ όλα αυτά οι φανς συμφωνούν σε ένα πράγμα:

take-my-money

Και εάν αναρωτιόσουν πως τα πάει με τα κατοικίδια, το Vanity Fair σκέφτηκε να το βάλει δίπλα σε μερικά κουτάβια. Μια χαρά τα πάει, θα λέγαμε.

Σχολιάστε >
283 σχόλια
|
Κατηγορίες:

283 απαντήσεις στο “Το Καλύτερο Παιχνίδι Από Τον Κόσμο Του Star Wars”

  1. […] post Το Καλύτερο Παιχνίδι Για Το Star Wars appeared first on […]