Moleskine’s Livescribe Notebook: ‘Eνα Πρωτότυπο Σημειωματάριο

moleskine-livescribe-notebook

Λίγο ή πολύ όλοι θα έχετε ακουστά τα smartpens. Οι πιο φαν του είδους θα σας μιλήσουν για το Livescribe Smartpen. Πρόκειται για τον πιο εύκολο και άμεσο τρόπο μεταφοράς των χειρόγραφων σημειώσεων σε tablet και pc. Όπως ήταν φυσικό, η Livescribe δεν στάθηκε μόνο σε αυτό. Ακολούθησαν και άλλα “έξυπνα στυλό” με επιπρόσθετες δυνατότητες, όπως για παράδειγμα η καταγραφή ήχου και η άμεση αποστολή των δεδομένων μέσω WiFi. Έτσι λοιπόν το στυλό αυτό εξελίχθηκε σε ένα χρήσιμο πολυεργαλείο για πολλά επαγγέλματα.

Η Moleskine από την άλλη είναι μια εταιρία που εδρεύει στο Μιλάνο της Ιταλίας και η οποία αποφάσισε το 1997 να επαναφέρει το διαχρονικό γαλλικό moleskine που κυκλοφορούσε επί 2 ολόκληρους αιώνες, αγαπήθηκε από όλους, και κρατήθηκε από διάσημες προσωπικότητες όπως Vincent van Gogh, Pablo Picasso, Ernest Hemingway, and Bruce Chatwin.

Αυτές τις ημέρες η Livescribe και η Moleskine αποφάσισαν να συνεργαστούν και να προχωρήσουν στη σχεδίαση ενός σημειωματάριου αποκλειστικά για τα Livescribe Smartpens και την αντίστοιχη εφαρμογή των tablets.

moleskine-livescribe-notebook-02

Το ιδιαίτερο αυτό notebook αποτελείται από ένα συγκεκριμένο μοτίβο γραμμών το οποίο βοηθά στο να παίρνουν οι σημειώσεις σου ψηφιακή μορφή με μεγαλύτερη ακρίβεια και ταχύτητα. Επίσης για την καλύτερη οργάνωση τους, θα βρεις και κατάλληλα σχέδια-εικονίδια που πατώντας τα με το smartpen ομαδοποιείς και ταυτόχρονα αποθηκεύεις τα χειρόγραφά σου στο tablet.

Η τιμή των moleskines για Livescribe Smartpen είναι 30$ και μπορείς να τα βρεις στο moleskine.com/livescribe. Όσο για τα Livescribe Smartpens, οι τιμές τους κυμαίνονται από 150$ έως 300$ και διατίθενται σε χωρητικότητες των 2, 4 και 8 GB. Αυτά βρίσκονται στο livescribe.com.

[via]

Σχολιάστε >
20 σχόλια
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.