OM/One: Το Ηχείο Που Αιωρείται

om-one

Η Om Audio είναι μια εταιρεία που φτιάχνει ακουστικά και φορητά ηχεία. Σύντομα όμως θα φτιάχνει και κάτι ακόμα. Αναφέρομαι στο ηχείο που βλέπεις παραπάνω. Ονομάζεται OM/One και αιωρείται χάρη στον μαγνητισμό.

Κατά τα άλλα το OM/One έχει τις ίδιες δυνατότητες με όλα τα Bluetooth ηχεία που βρίσκεις στην αγορά. Συνδέεται με το smartphone, το tablet ή τον υπολογιστή σου και μπορεί να παίζει μουσική με ένταση 110 dB. Αν έχεις δύο τέτοια στον χώρο, μπορούν να συγχρονιστούν για να ακούς πιο πλούσιο ήχο. Ακόμα να πούμε πως το OM/One περιλαμβάνει και μικρόφωνο, για να πραγματοποιείς φωνητικές κλήσεις. Για να λειτουργήσει πρέπει να το έχεις συνδεδεμένο στην πρίζα, αλλά έχει το θετικό ότι μπορείς να το πάρεις και εκτός σπιτιού, αφού περιλαμβάνει μπαταρία που διαρκεί για 15 ώρες χρήσης.

Όπως αναφέρει στο Mashable ο David DeVillez, συνιδρυτής της OM Audio, το γεγονός ότι αυτό αιωρείται τους δίνει τη δυνατότητα να κάνουν ακόμα καλύτερο το ηχείο. “So because the speaker is levitating it's not syncing to any kind of surface, so it doesn't have any kind of low-end loss … it's all coming through the driver, which means we can get more audio output with less amplifier power.” Δες και το σχετικό βίντεο που ετοίμασε η εταιρεία:

Το OM/One θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο. Μπορείς να το προπαραγγείλεις τώρα συμμετέχοντας στην crowdfunding καμπάνια που έχει ξεκινήσει στην ιστοσελίδα της εταιρείας. Κοστίζει $179 και από ότι βλέπουμε έρχεται κανονικά στην Ελλάδα, προσθέτοντας ακόμα $40 για τα μεταφορικά.

Pre-order Om/One

Σχολιάστε >
21 σχόλια
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.