Έρχεται Το TEDx University Of Piraeus 2014

Time Voyagers

Το Σάββατο 26 Απριλίου το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά φιλοξενεί το δεύτερο κατά σειρά TEDx University of Piraeus. Σε αυτό οι συμμετέχοντες μετατρέπονται σε "Time Voyagers", ταξιδεύουν στον χωροχρόνο των ιδεών και ανακαλύπτουν τη μοναδική σχέση που συνδέει το μέλλον με το παρελθόν.

Ανάμεσα στους φετινούς ομιλητές συναντάμε την αστροφυσικό Φιόρη-Αναστασία Μεταλληνού, τον ηθοποιό Κώστα Βουτσά, τον ειδικό στα social media Παναγιώτη Καζάνη, τη sex editor Ειρήνη Χειρδάρη και τον κοινωνικό επιχειρηματία Γιάννη Λαούρη. Μπορείς να μάθεις περισσότερα για όλους όσους θα ανέβουν στη σκηνή του TEDx University of Piraeus στο Speakers page.

Εισιτήρια και live streaming

Το κανονικό εισιτήριο κοστίζει 18€, με την τιμή του να πέφτει στα 10€ για τους φοιτητές, ανέργους και ΑΜΕΑ. Αν θέλεις κι εσύ να θυμηθείς το παρελθόν μέσα από ιδέες που έγιναν διδάγματα και να φανταστείς το μέλλον μέσα από ιδέες που μπορούν να αλλάξουν όσα δεν μας ικανοποιούν, μπορείς να συμπληρώσεις τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος που θα βρεις εδώ.

Εάν ανήκεις σε αυτούς που δεν πρόλαβαν να προμηθευτούν κάποιο από τα εισιτήρια, η ομάδα του TEDx University of Piraeus σου δίνει τη δυνατότητα να το παρακολουθήσεις μέσω live streaming. Αν βρίσκεσαι στην πρωτεύουσα, μπορείς να επισκεφτείς είτε τον πολυχώρο poems and crimes (Αγίας Ειρήνης 17, Μοναστηράκι) όπου το συνέδριο θα μεταδίδεται από τις 11:00 μέχρι τις 18:00, είτε το Πανεπιστήμιο Πειραιώς (Αίθουσα 002, Καραολή & Δημητρίου 80, Πειραιάς) για τις ώρες από 11:00 μέχρι 15:00. Ακόμα υπάρχει η δυνατότητα να το παρακολουθήσεις ζωντανά από την άνεση του σπιτιού σου, μέσα από αυτό το link.

Δες και το trailer που έχει ετοιμάσει η ομάδα:

Σχολιάστε >
24 σχόλια
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.