Η US Airways Δημοσιεύει NSFW Tweet Και Το Twitter Παίρνει Φωτιά

usairways-twitter

Το χθεσινό βράδυ δημιούργησε μεγάλο πονοκέφαλο στους διαχειριστές του λογαριασμού της US Airways στο Twitter. Κι αυτό γιατί καταλάθος δημοσίευσαν ένα tweet με πορνογραφικό περιεχόμενο. Και σαν να μην τους έφτανε αυτό, το tweet έμεινε πάνω για περίπου μία ώρα, πριν το αντιληφθούν και το διαγράψουν.

Το επίμαχο tweet αποτελούνταν από μια φωτογραφία που έδειχνε μια γυμνή γυναίκα και ένα μοντέλο αεροπλάνο. Μπορείς να ενώσεις τα κομμάτια. Όπως μαθαίνουμε, η συγκεκριμένη φωτογραφία ήταν attached σε ένα tweet που στάλθηκε στην εταιρεία λίγη ώρα νωρίτερα. Κάποιος από τους υπαλλήλους κράτησε το συγκεκριμένο tweet προκειμένου να το αναφέρει ως ακατάλληλο και παράλληλα το συμπεριέλαβε καταλάθος στην απάντηση που έστειλε στη συνέχεια προς κάποια δυσαρεστημένη πελάτισσα.

Περιττό να αναφέρουμε πως μετά από αυτή τη γκάφα οι χρήστες της υπηρεσίας βρήκαν αφορμή για να κάνουν πλάκα στην US Airways:

Είμαστε σίγουροι πως από εδώ και πέρα οι υπεύθυνοι που διαχειρίζονται το λογαριασμό @USAirways θα είναι πολύ πιο προσεκτικοί στο τι γράφουν.

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.